Saimme suositusta KAIRUI:n vesipestävästä hius- / partatrimmeristä uudempi ja paranneltu versio: KAIRUI HC2 parran- ja hiustenleikkuukone, joka on myös vesipestävä ja lähes kaiken karvan kestävä! Ajoitus tälle tuotteelle on mitä mahtavin, sillä kesä on tuloillaan ja karvoitus pitäisi saada kesäkuntoon. 😉

Tällä vehkeellä hurautat karvat kaivoon alta aikayksikön
Tällä vehkeellä hurautat karvat kaivoon alta aikayksikön

Herrasmies pitää aina partansa ja lettinsä siistinä ja tällä KAIRUI HC2:lla se onnistuu! Eikä pelkästään herrasmiehet, sillä tällä lähtee kyllä mummojenkin viikset veke ja somasti lasten pellavatukat lyhyeksi kädenkäänteessä. HURRR! Laite käy siis koko perheelle. Mutta jos koko perhe käyttää trimmeriä, on sen puhtaus ensiarvoisen tärkeää. KAIRUI HC2:n tapauksessa se on erittäin helppoa. Siitä lisää alla.

Laitteen käyttöönotto

Helpompaa kuin paketin aukaiseminen. Eli todella helppoa – Otat trimmerin käteesi ja alat surruttaa haivenia veke. Huomiona tässä, että tuote tulee Kiinasta, eikä sitä ole ladattu tehtaan jälkeen kertaakaan, joten sen lataaminen on suositeltavaa. Olisihan se vähän ärsyttävää (hassua), jos akku loppuisi puolivälissä, kun olet siistimässä tur(p)aasi. 😀

LED-indikaattori kertoo laitteen lataustilasta
LED-indikaattori kertoo laitteen lataustilasta

Voit valita mukana tulevista leikkuukammoista, minkäpituisen parran/viikset/hiukset haluat. Mukana on kaksi kampaa. Säätöväli pienemmässä on 4-16mm ja isommassa 18-30mm. Säätö onnistuu helposti koneen rungossa olevasta rullasta. Ilman kampaa saat todella mukavan yhden millin sängen. Siloposkiseksi et tällä laitteella itseäsi aivan saa, mutta millistä on hyvä ruveta höyläämään, jos siltä tuntuu.

Leikkuupituuden säätäminen rullasta on helppoa
Leikkuupituuden säätäminen rullasta on helppoa

Laitteen puhdistaminen

Kuten aikaisemmin mainitsin, on puhdistaminen helppoa ja se tekeekin KAIRUIsta näppärän ja edullisen partakoneen / trimmerin. Härveli on siis vedenkestävä. Trimmauksen aikana terien juureen ja ympäriinsä sattuu jäämään karvoja, joten se on helppo huuhdella vedellä ja jatkaa trimmausta. Ei siis tarvitse hinkata millään rätillä tai harjalla teriä puhtaaksi. Myöskin hiustenleikkuun / parran trimmauksen jälkeen peset vaan laitteen ja se on siinä.

Huuhtele välillä ja jatka leikkaamista - kätevää!
Huuhtele välillä ja jatka leikkaamista – kätevää!

Todella helppoa ja kätevää! Mukana tulee myös pieni harja, jolla saa varmasti viimeisimmätkin karvanpätkät pois terien ”hampaiden” välistä. Teräosan myös saa helposti irti, joten voit pestä sen allaolevan kuvan mukaan perusteellisesti.

Laitteen peseminen onnistuu perusteellisesti terän pois otettua
Laitteen peseminen onnistuu perusteellisesti terän pois otettua

Itse olen karvainen suomalainen mies ja tämä on ainakin minulle todella tärkeä ja tarpeellinen laite lähes joka päivä. Edellinen KAIRUI vesipestävä hius-/ partatrimmeri on minulla kestänyt jo toista vuotta käytössä ja surruuttaa edelleen karhean turaparran pois hetkessä. Leikkuukampojen ansiosta on se käynyt kotiparturina (en ole käynyt KAIRUIn hommaamisen jälkeen parturissa). Ajattelin kuitenkin materialistina päivittää tähän uudempaan ja siistimpään malliin! Mutta miksi? No koska eihän tämä maksa juuri mithään! Vastaavanlaisen laitteen saat kyllä Suomen kyläkaupoista, mutta haluatko maksaa siitä 2 kertaa enemmän? Niinpä.