3X CREE LED otsalamppu ja CREE T6 polkupyörälamppu pääsivät Luonnossa-verkkolehden testiin. Kokosimme tähän blogiin arvostelun parhaat palat. Lue testi kokonaisuudessaan täältä.

CREE LED otsalamppu testissä

Otsalamppu maksaa alle 30 euroa ja siinä on silti valotehoa komeasti valotehoa. E-villen myymä otsalamppu ylitti kaikki odotuksemme. Erinomainen hinta-laatusuhde. Otsalamppu on hyvin säädettävissä ja se tuntuu miellyttävältä paksummankin pipon kanssa.

3xotsalamppu

”Otsalampun valokeilaa saa portaittain säädettyä ala- tai yläviistoon. Näin niska ei väsy valoa käytettäessä, vaan
pystyt työskentelemään ergonomisessa asennossa. Otsalamppu sai testissämme kiitosta hyvästä käytettävyydestä, valotehosta, ulkonäöstä, hinnasta sekä siitä, että 3 erillistä poltinta voi kytkeä erikseen päälle . Otsalamppu soveltuu retkeilyn ja pyöräilyn lisäksi lähes mihin vaan puuhaan pimeään aikaan. Pihalla tulee usein puuhasteltua kaikenlaista, jolloin tarvitaan valotehoa avuksi.”

CREE LED pyörävalo testissä

Suosittelemme e-villen CREE T6 -pyörävaloa kaikille pyöräilyä harrastaville tai työ- ja opiskelumatkansa pyörällä tekeville. Kolme eri valaistustasoa mahdollistaa myös pienemmän akunkulutuksen, kun pyöräilet loppusyksystä tai alkukeväästä. Valaistusmoodeista voit laittaa päälle joko suuren keskilampun, pienemmät kaksi sivulamppua tai kaikki yhtä aikaa.

t6pyörälamppu
”Akun varaustilan seuranta onnistuu kätevästi virtakytkimen valon kautta. Lampun saa pyöräillessä helposti painamalla päälle ja kiinni. Valokeila on sopivan laaja ja se valaisee pitkälle eteenpäin. Valo ei pätki ollenkaan epätasaisessa maastossa, vaan toimii hieman vaikeakulkuisemmassakin maastossa. Akku vaikuttaa kestävältä eikä hajoa heti, vaikka se sattuisikin tippumaan käsistä maahan. Piuhat kestivät myös kovemmissa pakkasissa , eikä jäykistymisen lisäksi havaittu katkeamista tai murtumista.”

Lue testi kokonaisuudessaan täältä.

Alla linkit tuotteisiin.

3X CREE LED otsalamppu

CREE T6 polkupyörälamppu