Oletko koskaan ajatellut, miten paljon videoita internet on pullollaan? Kaikkien tuntemalla YouTube-sivustolla katsotaan melkein 5 miljardia videota päivässä ja sinne ladataan noin 300 tuntia videota joka ikinen minuutti! e-villellä on myös oma kanava, jota päivitämme ahkerasti. Lisäksi esimerkiksi suositut sosiaalisen median palvelut kuten Facebook ja Instagram ovat suosittuja videosisällöistään. Myös kyseisissä palveluissa olemme todella aktiivisia.

Meidät löydät:

YouTubesta: https://www.youtube.com/user/evilleonline

Facebookista: https://www.facebook.com/eville.com.verkkokauppa

Instagramista: https://www.instagram.com/evillecom

Miksi me teemme videoita?

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja videoiden välityksellä pystymme tuomaan tuotteet lähemmäs asiakasta. Videoilla pyrimme vastaamaan asiakasta askarruttaviin kysymyksiin, koska niissä pystymme tuomaan laajemmin ja selkeämmin tuotteen ominaisuuksia esille kuin kuvissa ja tekstissä. On tutkitusti todistettu videoiden luovan lisäarvoa asiakkaalle ja auttavan ostopäätöksen tekemisessä.

Verkkokaupassa asioidessa ei pääse fyysisesti hipelöimään tuotetta tai kyselemään myyjältä kasvotusten kysymyksiä, niin pyrimme korvaamaan tämän tilanteen videoilla. Toimimme Kiinassa kuluttajaelektroniikan pääkallopaikalla, josta löydämme aina markkinoille tulevat uutuudet ensimmäisten joukossa. Täysin uudet tuotteet ovat todella paljon helpompi esitellä asiakkaille videoilla kuin tekstillä. Vai mitä mieltä itse olette? Ovathan videot erinomainen lisä tuotekuvauksiin ja avuksi päätöksissä? 😉

Miten e-villen videot syntyvät?

Kuvaamme pääasiassa videomme itse. Kuvauspaikkana toimii usein neuvotteluhuone, jonka muutamme nopeasti videostudioksi. Lisäksi kuvaamme välillä toimistorakennuksemme tiloissa sekä toimiston läheisyydessä. Kuvauspaikka riippuu paljon tuotteesta ja siitä mitä haluamme tuoda videoissa esille.

Teimme hiljattain Hydra-pelituolimallistostamme huikean esittelyvideon, joka vaati enemmän suunnittelua sekä tarkkaa työtä kuvausvaiheessa ja editoinnissa. Poistaaksemme tuotteesta taustan käytimme kaupastamme löytyvää vihreää kangasta, eli elokuvatuotannosta tuttua ’’green screeniä’’. Katso alta nopea ennen/jälkeen video, jossa aluksi meillä on vihreä tausta ja lopullisessa versiossa näyttävä motion-grafiikka. Koko video myös alla.

Suositusta Starcam-tuoteryhmästä teimme myös videon äskettäin. Starcamin avulla näet mitä kotonasi tai mökilläsi tapahtuu, kun et olet paikalla. Starcamista on tullut paljon kyselyitä, esimerkiksi miten se yhdistetään puhelimen kanssa, joten vastasimme asiakkaiden toiveisiin ja teimme videon aiheesta. Lisäksi videolla esitellään mitä kaikkea Starcamilla voi tehdä. Alla kuvaa kuvaustilanteesa ja alempana lopullinen video. 

Starcam -valvontakameran kuvaustilanne
Starcam -valvontakameran kuvaustilanne

Käytämme itse kuvauksessamme usein SJCAM action-kameroita, Xiaomi-puhelimia sekä Canon-järjestelmäkameraa. Jalustana toimii Diat kolmijalka nestevaimennetulla videopäällä.

– Teemu