Oletko kyllästänyt laskujen maksun yhteydessä näpyttelemään pitkiä viitenumeroita, tilinumeroita ja tarkistamaan laskun loppusummia? Itse ainakin olen.

Apuun tulee e-villen viivakoodinlukija, jolla voit maksaa laskut nettipankissa valehtelematta kymmenen kertaa nopeammin. Helmikuun viimeisessä blogikirjoituksessa esittelenkin viivakoodinlukijan, joka on yksi e-villen kestosuosikeista. Kirjoituksen sekaan olen piilottanut lahjakortin viivakoodin sisälle, joka täytyy skannata viivakoodinlukijalla.

lukija

Viivakoodinlukija kotikäyttöön

Viivakoodinlukijoita ostetaan kotiin yleensä pelkästään laskujen maksamista varten. Laskujen maksu ei varmaankaan koskaan ole hauskaa touhua, mutta viivakoodinlukijalla nopeutat työtäsi huomattavasti.

Kyseinen lukija pystyy lukemaan viivakoodin jopa metrin päästä kunhan viivakoodi on tarpeeksi iso. Normaalin kokoiset viivakoodit lukija tunnistaa noin 30-40 cm etäisyydeltä. Verkkopankissa sinun ei siis tarvitse kuin lukea viivakoodi laskustasi ja tämän jälkeen nettipankki täyttää kentät automaattisesti kuten mm. tilinumeron, viitenumeron ja laskun loppusumman. Varoituksena voin kuitenkin sanoa, että todennäköisesti ensimmäisen lukukerran jälkeen et enää ikinä halua palata entiseen, eli näpyttelemään pitkiä numeroita käsin!

Tuote on saanut loistavat arvostelut asiakkailta ja arvosana onkin tällä hetkellä 4.2/5.0. Tässä yksi asiakkaiden kommenteista:

Asiallisen näköinen ja kokoinen laite. Toimii hyvin pitkilläkin viivakoodeilla. Laskujen maksaminen verkkopankissa onnistuu. Heti valmis käyttöön ilman ohjelmointia. – Juha K.

Lue muut arvostelut tuotesivulta, täältä.

Viivakoodinlukijan asennus

Me e-villessä olemme valinneet valikoimiin juuri kyseisen lukijan sen helppokäyttöisyyden ansiosta.  Asentamiseen ei vaadita kuin viivakoodinlukijan kytkeminen tietokoneen USB-porttiin plug-and-play tyyliin. Lukija ottaa virtansa suoraan USB-portista eikä tähän tarvitse siis erikseen vaihdella paristoja tai ladata akkua.

Halutessasi voit muuttaa asetuksia kuten haluatko laser -valon palavan jatkuvasti vai pelkästään napista painettaessa. Ohjekirja pitää sisällään yhteensä yli 180 muutettavaa asetusta. Ohjelmointi tapahtuu yksinkertaisesti sknnaamalla ohjekirjan viivakoodeja.

Lue tarkemmat tekniset tiedot, täältä.

Viivakoodin tekeminen

Viivakoodeja voi tehdä myös itse esimerkiksi Barcode-Generator -sivustolla. Hyväksyttyjä viivakoodeja on käytössä yhteensä yli 400 kappaletta, mutta vain muutama niistä on laajemmassa käytössä. Lukijalla täytyykin olla laaja tuki eri viivakoodeille, mutta tärkein viivakoodi laskujen maksussa on ”Code128”.

 

viivakoodejaaadsf
Löydä alennuskoodi skannaamalla viivakoodit 🙂

Osta viivakoodinlukija ja helpota elämääsi huomattavasti!

Pääset ostoksille klikkaamalla tästä.

Avatar

– Jarkko

[email protected]

Moni varmaan myös huomasi blogin uuden ulkoasun. Kommentoi alle jos huomasit muutoksen ja anna mielipiteesi kuulua! Muistathan myös lisätä itsesi blogin seuraajaksi sivun oikeasta laidasta ja näin varmistat ettei sinulta mene meidän uutuudet ja tarjoukset ohi! : )

PS. Kaipaatko lisätehoa läppärisi tai mobiililaitteesi kaiuttimeen? Lukaise edellinen tuotetesti Asimom -bluetooth kaiuttimesta klikkaamalla tästä.