Hyvää villenpäivää (6.4.) kaikille Villeille ja villenmielisille. Aloitankohan joka vuosi tämän blogin samoilla sanoilla? Voi ei… haha (Lue viime 2017 villenpäivän blogi tästä). Tässä blogissa kerron villenpäivän kuulumiset ja jaan Yrittäjät-lehdessä hiljattain olleen artikkelin e-villestä. Villen päivää on tavallisesti juhlittu e-villessä Villen Päivät -alennusmyynnin merkeissä ja tänä vuonna kollegani valitsivat yli 70 heidän suosikkiaan tarjoukseen. Kurkkaa Villen Päivien kampanja täältä.

Yli prosentti suomalaismiehistä on Villejä

Väestörekisterikeskuksen mukaan Villejä on 37 199 kpl. Se oli suosittu etunimi 80-luvulla ja vielä 90-luvun alussakin. Muutamina vuosina se oli jopa Suomen suosituin pojan nimi. Tämän jokainen Ville tietää kyllä varsin hyvin. Kouluissa ja muissa yhteisöissä kaimoihin törmää alituiseen. E-villelläkin meitä on kaksi. Olleja meillä on muuten kolme, mutta ei mennä nyt tällä kertaa Olleihin :).

Montako Villeä sinä tunnet tai pystyt luetella tunnettuja Villejä? Kaimojani löytyy runsaasti niin poliitikoista urheilijoista kuin muusikoistakin?
– Katso Wikipediasta listaa kuuluisista Villeistä ja taustaa Ville-nimestä.

Yhden Villen tarina Yrittäjät-lehdessä

Yrittäjät-jäsenlehti kirjoitti hiljattain e-villen tarinan, jaetaan se tässä villenpäivän kunniaksi Yrittäjien luvalla myös teille, hyvät blogin lukijat:

Yrittäjät-lehden artikkeli e-villestä 2018

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”9″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Voit ladata PDF-tiedoston artikkelista tästä.

Artikkelin kirjoitti siis Yrittäjien Pauli Reinikainen ja kuvat otti ChinaPro Videon Tuomas Harjumaaskola.

Hyvää villenpäivää kaikille!

Ville Majanen
P.S. muutamaa kuukautta aiemmin e-villestä oli juttua myös Myynti & Mainonta -lehdessä. Se löytyy täältä: Vaihto-opiskelijasta verkkokauppiaaksi.
P.P.S. ja jottei menisi ihan pelkäksi villeksi tämä homma, niin lukekaapa Lassen äskettäin tekemä blogikirjoitus. Lasse lähti uusiin haasteisiin meiltä ja kirjoitti viimeisenä työpäivänään vielä ”muistelma”kirjoituksen kokemuksistaan tästä työpaikasta: Elämäntapana e-ville – Tuotejohtajan tilitys