Valmistaja TDintel julkaisi vuonna 2016 ensimmäisen Vpecker-järjestelmätesterin, joka tarjosi ammattitason OBD-ominaisuudet harrastelijabudjetilla. Tuotteesta tuli ymmärrettävästi suurmenestys, jota olemme saaneet osaltamme todistaa Suomen osalta. Ensimmäisen sukupolven käyttökokemuksien perusteella valmistaja on kehittänyt uuden Vpecker E4 -laitteen, joka tarjoaa entistä enemmän OBD2-koodien luku- ja nollausmahdollisuuksia sekä paljon muita ohjelmointitoimintoja kymmenille automerkeille – Android-yhteensopivana. Nyt voit kuljettaa helposti korjaamotason testeriä ja lukulaitetta vaikka taskussasi!

Näet uuden Android- ja Bluetooth -yhteensopivan Vpeckerin tukemat automallit ja toiminnot sovelluksen kautta ladattuasi tietokannat lukulaitteesi muistiin. Mutta kukapa meistä haluaisi ostaa sikaa säkissä? Kaivoimmekin tiedostoviidakosta listat Suomen yleisimmistä tuetuista automalleista sekä sovelluksen erikoistoiminnoista.

Vpecker E4 -järjestelmätesterin tuetut automerkit ja -mallit sekä erikoistoiminnot

Alla on kaksi listaa: OBD2- ja PRO-toiminnot (esim. avainten ohjelmointi tai ABS-ilmaaminen) sekä automerkkikohtaiset luku- ja ohjelmointitoiminnot. Huomautan vielä, että valmistaja päivittää ohjelmistoa ja toimintoja jatkuvasti, joten alla oleva lista on ainoastaan kirjoituspäivän tilanne (2.4.2018).

OBD- ja erikoistoiminnot:

OBDII

ABS-jarrut

Akku

DPF

Käsijarru

Avaimet

Polttoaineensuihkutus

Öljynvaihto

Rengaspainesensori

Merkkikohtaiset toiminnot:

Eurooppalaiset

Aasialaiset

Amerikkalaiset

Tiedosto on pakattu .zip-muotoon.

Ajatuksia, ideoita?

Jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto on siis koodattu myös suomalaiset autoilijat huomioon ottaen. E-villen väki on tiiviissä yhteydessä paikalliseen valmistajaan, joten voimme välittää heille autonomistajaa askarruttavat kysymykset sekä parannusehdotukset.

Palaamme muokkaamaan tätä infoartikkelia parhaamme mukaan aina, kun valmistaja julkaisee merkittäviä päivityksiä toimintoihin ja automalleihin. Lue lisää Vpecker E4 -mallista ja tilaa laite edulliseen hintaan kotiinkannettuna. Jos et koe tarvitsevasi ammattitason testeriä, tutustu ihmeessä kattavaan OBD-lukijoiden valikoimaamme.