Xiaomi toi markkinoille uudistetun version Roidmista. Uutuus tottelee nimeä Xiaomi Roidmi 2S International.

Laite ei ulkoisesti juuri eroa edeltäjästään, ainoa ero on handsfree kolo USB-Lataus paikkojen vieressä. Mutta laitteen sisälle ja applikaatioon onkin tullut muutoksia enempikin. Ja tietysti se, että nyt myös iPhonen omistajat saivat oman applikaation.

Ulkoisesti erot eivät ole suuret

 

Listasin alle Xiaomi Roidmi ja Xiaomi Roidmi 2S International erot. Niitä löytyy konepellin alta ja applikaatiosta yllättävän paljon.

Nimi Xiaomi Roidmi BT FM-Lähetin ja USB -laturi Xiaomi Roidmi 2S international BT FM-Lähetin
Electrodi Full Contact Type Full Contact Type
Bluetooth Single-mode 4.0 Double-mode 4.2
Ulosanto 3.1A 3.8A
Yhden USB-portin max virta 2.1A 2.4A
Ulosanto teho 15.5W 20W
Handsfree puhelu Tukee
Ääniohjaus Tukee
DSP Tukee
Shark Tukee Tukee
Vapaan FM kanavan skannaus Tukee
Kohinan vaimennus Tukee
Jännitteen mittaus Tukee
Android sovellus Tukee Tukee
iOS sovellus Tukee
Päivitettävyys Tukee
Valojen säätö Tukee Tukee
Kontrollointi ravistuksella Tukee
Linkki tuotteeseen Xiaomi Roidmi BT FM-Lähetin ja USB -laturi Xiaomi Roidmi 2S international BT FM-Lähetin

Jos et tarvitse muuta kuin FM-lähettimen autoosi etkä halua hifistellä sen kummemmin applikaatioiden kuin jännitemittausten yms. kanssa niin valintasi on tällöin Xiaomi Roidmi 1. Jos haluat mm. puhua autoillessasi handsfree puheluita, saada tarvittaessa hälytyksen alhaisesta jännitetasosta autossasi niin valintasi on Xiaomi Roidmi 2S international. Varsinkin jos sinulla on iPhone, johon tuli uuden version myötä applikaatio!

Alla on pureuduttu tarkemmin uudistuneeseen Roidmiin.

 

Koe uusi Xiaomi Roidmi 2S!
Koe uusi Xiaomi Roidmi 2S!

Bluetooth FM-Lähetin autoradiolle sekä tehokas USB-Laturi

Xiaomi Roidmi 2s International on sekä laadukas bluetooth musiikkisoitin, että autolaturi joka päivittää autosi aivan uudelle tasolle. Kytke Roidmi 2s autoosi ja voit soittaa lempimusiikkisi suoraan autoradion kautta, käyttäen älypuhelintasi. Samalla lataat USB-laitteesi nopeammin kuin koskaan!

Kuuntele haluamaasi musiikkia ajaessasi autolla
Kuuntele haluamaasi musiikkia ajaessasi autolla

Kuuntele autoradiosta juuri sitä musiikkia mitä sinä haluat

Aseta Xiaomi Roidmi 2S älykäs autolaturi tupakansytyttimeen, yhdistä Bluetooth ja avaa Roidmi applikaatio. Sovellus hakee automaattisesti laadukkaan FM radioaseman ja käynnistää suosikki-musiikkiohjelmasi. Xiaomi Roidmi 2s ja Roidmi App ovat yhteensopivia kaikkien yleisempien musiikkisovelluksien kanssa. Älykkään sivuäänten vaimennuksen, vapaan radiokanavan haun ja HD-toiston, sinulla on autossasi langaton viihdekeskus.

nopea_usb_lataus

Lataa kahta USB-laitetta yhtä aikaa, kaksinkertaisella nopeudella

Roidmi 2s:n avulla lataat yhtäaikaa lahta USB laitetta autossa. Roidmin kaksi USB-porttia tarjoaa 2.4A latauksen yhdestä portista. Yhteensä laite antaa 3.8A ulos. Voit kytkeä Xiaomi Roidmi 2S 12V sekä 24V autoihin. Roidmi tarjoaa normaaleihin autolatureihin nähden 2X nopeamman latauksen.

kaksinkertainen_latausnopeus

 

Vastaa helposti heilauttamalla kättä
Vastaa helposti heilauttamalla kättä

Handsfree puhelut

Roidmi 2S:n sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa selkeämmät, helpommat handsfree-puhelut ja varmistaa turvallisemman ajokokemuksen. Roidmissa on kohinanpoistolla varustettu mikrofoni, joka selkeyttää puheluiden äänenlaatua. Applikaatio mahdollistaa puheluihin vastaamisen yksinkertaisesti ravistamalla puhelinta. Musiikin suoratoisto keskeytetään automaattisesti kun puhelu alkaa.

Yksinkertaisempa ei voisi olla: Ravista puhelinta, ja musiikki keskeytyy ja vastaanotat puhelun.

navigaattorin_ohjeet_autoradioon

Navigaattorin ohjeet langattomasti autostereoihin

Roidmi 2s on yhteensopiva navigointiapplikaatioiden kanssa. Navigointi opastuksien kuuluessa musiikin äänenvoimakkuutta alennetaan automaattisesti. Navigoit turvallisesti perille.

automaattinen_janniteseuranta_applikaation_kautta

Automaattinen auton akun jännitetason seuranta

Roidmi 2s valvoo jatkuvasti auton akun jännitettä. Kun akun jännite on alhainen, sekä Xiaomi Roidmi 2S ja applikaatio hälyttävät varoitusvalot vilkkuen sekä ääntäen. Muutoin voit itse päättää että minkä värinen valo USB porteista näkyy tai sammuttaa valon kokonaan.

Vapaan radiokanavan skannaus

Roidmi 2s:n avulla voit striimata eli soittaa musiikkia turvallisesti ajon aikana. Ominaisuuksia on mm. Älykäs kohinan vaimennus, vapaan FM-radioyhteyden etsiminen ja HD-tasoinen musiikin toisto. Roidmi 2S skannaa korkealaatuiset vapaat FM-radioasemat ja yhdistää älykkään taustakohinan vaimennuksen, mikä parantaa äänen laatua.

laadukasta_kasityota_roidmi_2s_international
Roidmi 2S valmistetaan lähes käsityönä

Työvaiheita Xiaomi Roidmi 2S International valmistuksessa on kymmenen. Ruiskuvalettu laadukas 1mm vahvuinen polykarbonaattirunko sekä korkealaatuisesta rosterista valmistettu elektrodi auttaa välttämään sisäisen rakenteen muodonmuutoksia.

  • Keskimääräinen käyttöikä on jopa 20000 tuntia
  • Tupakansytyttimeen asentamista / poistamista laite kestää 100000 kertaa
  • USB-Laturien käyttöä laite kestää 500000 kertaa
  • Roidmi 2S on tehty yli 200 eri testiä ennen tuotantoon laittamista.

Kyse on siis laadukkaasta tuotteesta. Itse yllätyin jo ensimmäisen mallin kohdalla äänenlaadusta. Aiempaa kokemusta oli vähän FM-Lähettimistä mutta kyllä Roidmi on ihan eri maata. Olen suositellut tätä monelle kaverille ja suosittelen sitä sinullekkin. Et tule pettymään!

 

Terkuin Pasi

Autotuotteiden tuotepäällikkö, e-ville.com