Kiinasta Thaimaahan lähti mukaan laskuvarjokankaasta valmistettu XXL-kokoinen riippumatto, josta ei ollut toimittajalla antaa kuvia. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen – Kauniit ja rohkeat ystäväni olivat innoissaan, kun ehdotin kuvausreissua puistoon sunnuntai-iltapäivälle. Blogin lopussa on hauska video, jossa testiryhmää sattuu hanuriin. Samalla korostuu, miksi näitä tuotteita testaa tuotepäälliköt kavereineen, eikä lähetetä sikaa säkissä tai jätetä testausta asiakkaille.

Mahtava joukko ihmisiä lähti seikkailulle Bangkokin isoon puistoon metsästämään täydellistä tuotekuvaa

Itse makoilin matossa ja muu ryhmä katsoi alkuun, kuinka ammattiloikoilija otti riippumaton haltuun. Ja kun puhun ammattimakoilija, en puhu itsestäni sohvaperunana tai laiskana, vaan olen testannut jokaisen e-villen riippumatto-kategoriassa olevan tuotteen ja niitä löytyy yli 10kpl. Vauvan riippumattoa en kuitenkaan testannut itselläni, sillä se ei olisi kestänyt painoani. Pääasiassa toimistossa työskentelevälle ihmiselle, kuten minulle – Footrest jalkariippumatto on erittäin jees!

Oikeaoppinen riippumattolevytys – hymy on herkässä!

Testikeikka puistoon

Bangkokin keskustan läheisyydessä sijaitseva Benjakitti -puisto on iso ja sieltä löytyi paljon mahdollisuuksia eri kuvauspaikoille. Paras spotti oli ehdottomasti puiston keskellä sijaitsevan lammen vierestä palmuihin sidottuna. Tämä paikka ei kuitenkaan olisi ollut hyvä ilman juuri hammockeille sopivaa lisävarustetta. Siitä lisää alla ja kuva jo kertookin vähän. Eikä paikka myöskään ollut puistonvartijoiden mieleen, sillä lähtö tuli aika äkkiä parin kuvan jälkeen.

Yksi kuva ennen kuin vartija tuli häätämään kuvausryhmän pois. Paikalla oli myös 20 muuta paikallista ihmettelemässä toimintaa.

Mukana oli 2 x varmistushihnat riippumatolle, joilla saatiin kiinnitysetäisyyteen lisää monta metriä! Ja mikä toinen hyvä puoli kiinnityshihnoissa on – ne ovat säänkestävät ja voi ihan hyvin jättää puihin / tolppiin kiinni ja illantullen ottaa vain maton pois sateen varalta. Ei tarvitse aina kikkailla riippumattoa naruineen irti, jossa voi kestää pitkäänkin. Hihnojen koukut + karabiinerit on nopea tapa. Katso kuva ylhäällä. Vaikka riippumatto itsessään kestää jopa 240kg, ei maton mukana tulevat kiinnitysnarut olisi sitä painoa kestänyt. Eli jos loikoilijoiden yhteispaino ylittää 120kg, on tämä pakkohankinta. Huom. Varmistushihnat on ostettavat erikseen.

Kyllä kelpaa ukkelin loikoilla pari tytsyä kainalossa

Testin vieminen äärimmäisyyksiin

Kuvasimme lopussa vielä lyhytmuotoisen videon, jossa vietiin riippumatto äärirajoille kestävyyden suhteen. Testit pitää viedä äärimmäisyyksiin, niin tietää oikeasti tuotteen laadun! Riippumatto itsessään kyllä kesti helposti, mutta lisähihnan koukku ei aivan pidätellyt 260 kiloa. Sanoin videolla väärin, että painoa on 230kg, mutta uudelleen laskettuna kyllähän pojilla onkin lihasta sen verran, että painoa runtattiin matolle enemmän.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LRh1rjM1wlQ[/embedyt]

Mukaan matkalle, parvekkeelle tai mihin tahansa

XXL-kokoinen riippumatto painaa vain 800g ja menee pieneen tilaan
  • Riippumatto on aivan ehdoton retkeilyyn. Kun lähdet matkalle, pakkaa tämä pieni pallukka reppuusi. -> Laskuvarjokankainen retkiriippumatto on hyvä reissuun, sillä se käy hyvin nukkumiseen, laskuvarjokangas tuntuu hyvältä iholla, kuivuu nopeasti, on se helppo pestä ja se on myös todella kevyt painaen vain 800 grammaa ja menee kasaan kuvissa olevaan taskuun.
  • XXL-Riippumatto käy talon pihalle ja mökille tottakai. Mikäs sen siistimpää kuin loikoilla omalla pihalla ja nauttia kesäsäästä leppoisassa riippumatossa.
  • Jos omistat ison parvekkeen käy tämä myös sinne. Pienemmälle parvekkeelle kannattaa katsoa valikoimamme muut hammockit.

Mukavia lepohetkiä kaikille!