Koulut ovat monella jo alkaneet ja korkeakouluopiskelijoillakin kesälomasta on enää rippeet jäljellä, joten lienee syytä viimein tehdä myös Back to School -viikon kunniaksi katsaus opiskelijalle tarpeellisiin välineisiin herran lukuvuonna 2018-19!

Katso kolme välinettä, joilla saa opiskelijan suun messingille. Tuotteet ovat tämän viikon ajan alennettuun hintaan!

1. YO-sallittu graafinen laskin alle 30 eurolla!

Harvoin tulee graafista laskinta vastaan alle 100 euron, mutta nyt on kyseessä jo törkeän halpa YO-sallittu graafinen laskin! Esimerkiksi Texas Instrumentsin tai Casion grafiikkalaskimista saa parhaimmillaan (tai pahimmillaan) pulittaa jopa lähes kymmenkertaisen hinnan!

Enää ei jää esimerkiksi lukion suorittaminen ja matiikan, kemian tai fyysikan kurssien läpäiseminen rahasta kiinni. Jos tulee kuitenkin reputettua, niin sitten on vain käytettävä hetki reflektointiin ja aika tunnustaa tosiasiat.

Laskin on sallittu YO-kirjoituksissa
Laskin on sallittu YO-kirjoituksissa
Laskimen käyttö ei ole enää hinnasta!
Laskimen käyttö ei ole enää hinnasta!

Truly- graafinen laskin on Ylioppilastutkintolautakunnan sääntöjen mukainen ja sitä saa käyttää muun muassa YO-kokeessa.

Nyt on Back to School -viikko ja Truly- graafinen laskin on alennettuun hintaan 24.95€!

2. Monipuolinen reppu kaikilla herkuilla

Yksinkertaisen tyylikäs reppu, jossa on USB-portti, läppäritasku ja muitakin taskuja joka lähtöön, hyvät säätömahdollisuudet ja mikä parasta, se on suunniteltu tekemään pitkäkyntisten toimet mahdollisimman hankaloiksi.

Tässä repussa taskuja todellakin riittää!
Tässä repussa taskuja todellakin riittää!
Repun läppäritaskuun sujahtaa 15.6
Repun läppäritaskuun sujahtaa 15.6" tietokone

USB-portti on repussa sitä varten, että siihen voi kytkeä repun sisälle sujautetun virtapankin ja sen kautta voi esimerkiksi ladata puhelinta tai tablettia. Eipähän jää äiteelle vastaaminen puhelimen akusta kiinni, kun äitimuori soittelee köyhän opiskelijaelämää viettävän kultamussukkansa syömään, ettei ruokavalio koostuisi pelkästä ketsuppimakaronista ja pikanuudeleista.

Reppu poikkeaa USB-portin lisäksi tavallisesta repusta siinä, että sen päätaskun vetoketju on sijoiteltu yläreunaan selän puolelle, jotta sitä ei perässähiihtäjä ihan niin helposti auokaan. Reppu on myös viiltosuojattu. Näin ollen erityisesti jos tiedossa on vaihtoon lähtö johonkin vikkelämpisormisten maahan, niin eipähän tarvitse pelätä ikävää tavaroiden katoamista.

Hihnasta löytyy kätevä korttitasku
Hihnasta löytyy kätevä korttitasku
Repussa on myös USB-portti
Repussa on myös USB-portti

Varkauksilta suojattu reppu pitää sisällään monenlaisia taskuja, kuten läppäri- ja tablettitaskut, sekä lukuisia pienempiä taskuja, jotta pää kolmantena jalkana kirmaileva opiskelija saisi elämäänsä edes jotain järjestystä. Repun selkäosa ja hihnat ovat pehmeät ja hengittävät, sekä reppu on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista.

Tilaa reppu netistä Back to School -viikolla alennettuun hintaan 24.95€! Jos tämä reppu ei jostain käsittämättömästä syystä miellytä, niin voit tästä tutustua muuhun valikoimaan reppujen osalta.

3. Vihkot roskiin! Edullinen ja hyvillä arvosteluilla varustettu tabletti muistiinpanoja varten

Kyseessä on e-villen historian myydyin tabletti, eikä syyttä, sillä Diel Golden Air 10.1″ Android 6.0 4G -tabletti on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen laite, jonka hankintapäätöstä jouhevoittaa myös hyvät arvostelut ja vuoden takuu!

Diel Golden Air on monipuolinen kymppituumainen Android 6.0 4G -tablet.
Diel Golden Air on monipuolinen kymppituumainen Android 6.0 4G -tablet.
8MP-kameralla otat kätevästi kuvat opettajan muistiinpanoista!
8MP-kameralla otat kätevästi kuvat opettajan muistiinpanoista!

Allekirjoittaneen opiskeluaikoina sai selkä vääränä kanniskella reppua, kun jokaiseen aineeseen oli erikseen oma vihko. Nykypäivän opiskelijan ei kuitenkaan tarvitse vihoilla kikkailla ja kyniä kaivella, kun löytyy tämän hintaluokan tabletteja.

Vaikkei Diel Golden Air -tabletti mikään markkinoiden huippurauta ole, niin siinä riittää potku kyllä heittämällä kaikkeen tarvittavaan. Muistia laitteessa on myös kivat 32GB ja päällisiksi vielä muistikorttipaikka, jos lisätilalle ilmenee tarvetta (32 gigaa ei ihan helpolla pelkillä koulutehtävillä täyty). Harvoissa tämän hintaluokan tableteissa on myöskään SIM-kortille tilaa, eikä varsinkaan 4G-yhteyttä.

Katso tästä tabletin esittely-video e-villen Youtube kanavalta:

Back to School -viikolla Diel Golden Air -tabletin saa jo todella huokeaan hintaan 30€ alennuksella, joten hinnaksi jää vain 109,95€+alv!

Ahkeraa työn ja koulun alkua kaikille lukijoille!