canada goose jacke parajumpers ugo parajumpers jas ugo canada goose uk moncler outlet

Maailman suurin alennusmyynti – Mikä ihme on 11.11. Singles’ day?

Kiinassa joka vuonna marraskuun 11. päivänä juhlitaan sinkkujen päivää, sillä kiinaksi numero 1 tarkoittaa numeraalisen merkityksensä lisäksi yksinäistä ihmistä, eli sinkkua. Tätä on juhlittu Kiinassa jo pitkään, mutta Suomessa ja muissa länsimaissa tämä konsepti on melko tuntematon. 11.11. Singles’ Day kamppanjamme vuoksi, avaamme tällä viikolla tämän juhlan merkitystä blogissamme. Juhlan kunniaksi e-ville tarjoaa 11 tarkkaan mietittyä huipputarjousta kaikille uutiskirjeen tilaajille. Kirjaudu sisään, tilaa verkkokauppa e-ville.com:n uutiskirje ja nämä tarjoukset ovat sinun. Tutustu tarjouksiin tarkemmin tämän blogin lopusta.

BLOG_BANNER_1111

Juhlan oikeasta alkuperästä ei olla varmoja, mutta arvauksia on ollut kahdenlaisia, joista molemmat alkavat Nanjing yliopiston opiskelijoista. Yksi arvaus on, että ryhmä Nanjing yliopiston opiskelijoista olivat erittäin innokkaita löytämään tyttöystävät, joten he järjestivät sinkuille tarkoitetun tapahtuman aina marraskuun 11. päivä. Tämän jälkeen juhlaa on juhlittu joka vuosi, ja se levisi muihin yliopistoihin, ja vähitellen koko Kiinan juhlaksi.

Toinen arvaus on, että Nanjing yliopistossa opiskelleen nuoren miehen tyttöystävä kuoli syöpään, jonka jälkeen mies sytytti kynttilän joka vuosi marraskuun 11. päivä menehtyneen rakkautensa muistoksi. Sanotaan että miehen nimi oli Guan gun, joka on myös Singles’ Day kiinankielinen nimi.

Juhlasta on tullut melko merkittävä täällä Kiinassa. Joka vuosi kyseisenä päivänä järjestetään tapahtumia ja juhlia sinkuille, myös niin sanottuja ”matchmaking” -tapaamisia järjestetään paljon, sillä juhlasta on tullut joillekin Kiinalaisille eräänlainen kumppanin löytöjuhla.

Romanssi ei kuitenkaan ole ainoa asia mikä liittyy tähän juhlaan. Singles’ Day Kiinassa on samantapainen päivä kuin Black Friday Amerikassa, jolloin liikkeillä, tavarataloilla ja verkkokaupoilla on huikeat alennukset. Kiinalaiset ovat tunnetusti kovia tekemään ostoksia, joten juhlasta on tullut erittäin suuri shoppailutapahtuma. Eikä pelkästään suuri, vaan maailman suurin. Viime vuonna Alibaba ilmoitti sinkkupäivän kampanjan kokonaislasketuksi myynniksi 14 miljardia dollaria. Tämä summa ylitti kirkkaasti Amerikassa järjestettyjen Black Fridayn sekä Cyber Mondayn myynnin yhteenlasketun summan, joka oli 5,8 miljardia dollaria.

Singles’ Day kunniaksi osa liikkeistä antaa lisäalennuksen tuotteista, jos asiakas pystyy todistamaan myyjälle, että hän on sinkku. ”Sinkkuustodistuksen” voi pyytää esimerkiksi työkaverilta, joka voi allekirjoittaa lapun, jossa todistetaan asiakkaan sinkkuus.

Myös e-villellä on olemassa erikoskampanja Single’s dayn kunniaksi. Haluamme tarjota jotain erikoista kaikille e-villen uutiskirjeen tilaajille (Huom. ei e-villen blogin uutiskirje). Tämän johdosta olemme valinneet 11 tarkkaan valittua erikoistarjousta, jotka ovat voimassa kaikille, joille kilahtaa sähköpostiin e-ville.com:n uutiskirje. Huomioithan, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt, jotta tarjoukset astuvat voimaan.

Voit rekisteröityä sekä tilata uutiskirjeen täältä
Kampanjatuotteita pääset tutkailemaan tästä

Kampanjatarjoukset ovat seuraavat:

Teclast H30 aktiivisuusranneke sykemittauksella19,95€ / Norm. 24,95€

OBD2 Mini mobiili vikakoodinlukija BT (nopealla toimituksella Suomesta) – 22,95€ / Norm. 32,95€

Olight SRMINI Intimidator II -hakuvalo 3200lm109,95€ / Norm. 149,95€

SJCAM SJ5000X WiFi Action-kamera 2K129,95€ / Norm. 199,95€

Syma X5UC nelikopteri kameralla59,95€ / Norm. 79,95€

Teclast TBook 10″ Dual OS PC kosketusnäytöllä189,95€ / Norm. 209,95€

BOBOVR Z4 Mini Virtuaalilasit 4.7-6″ älypuhelimelle16,95€ / Norm. 24,95€

Mini verkkovideotallennin ja neljä HD-kameraa189,95€ / Norm. 249,95€

Bluedio BS-3 Bluetooth V4.1 -kaiutin49,95€ / Norm. 79,95€

Elephone S7 5.5″ Android 6 -puhelinAlk. 149.95€

Hydra PAD LX-1000 sivunäppäimistö pelaajille27,95€ / Norm. 34,95€

Hyvää sinkkujenpäivää kaikille sinkuille!

T. Ifi

 

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: