e-ville.com aloittaa kiinalaisten autojen maahantuonnin

Pitkään suunniteltu kiinalaisten autojen maahantuontikuvio on nyt valmis ja e-ville.com aloittaa autojen myynnin ensi kesänä. Olemme etsineet jatkuvasti uusia mahdollisuuksia Kiinasta ja uskomme että nyt olemme löytäneet valtavan markkinaraon. Suomessa on poikkeukkeuksillisen vanhentunut  autokanta. Uskomme e-ville:ssä, että olemme kehittäneet tähän ongelmaan ratkaisun ja tavoitteenamme on olla Suomessa markkinajohtajia vuoteen 2025 mennessä.

YhteistyökumppanimmeChery International on Kiinan johtavia autovalmistajia.

Yhteistyökumppanimme Chery International on Kiinan johtavia autovalmistajia. Kuvassa Ville Majanen ja pääsuunittelija Jerry Chery.

Ville

Ville Majanen ja Chery Internationalin toimitusjohtaja Wang Zhizhi ovat valmiina hyökkäämään ryminällä Suomen automarkkinoille.

 

 Kiinan autoteollisuus kukoistaa

Kiinan lukemattomien suurkaupunkien ruuhkista voi päätellä, että Kiinan auotokanta kasvaa nopeasti. Vaikka Kiina onkin kehittyvä automaa, niin silti siellä myydään enemmän autoja kuin missään muualla. Autokannan kasvu johtuu paljolti kiinalaisten rikastumisesta. Polkupyörät ja mopot on vaihdettu autoihin heti kun niihin on ollut varaa. Kiinan kotimarkkinoiden valtava kysyntä uusista laatuautoista on polkaissut  autoteollisuuden hirvittävään draiviin.

 

Ville, Jerry Chery ja suomalainen laaduntarkkija Mats Sundin ovat päässeet yhteisymmärkseen kvaliteettistandardeista.

Yhteistyökumppanimme Chery International valmistaa laadukkaita, sulavalinjaisia ja todella suorituskykysiä autoja. Tuomme maahan ensi alkuun kolme erilaista automallia. Tulevaisuudessa valikoima tulee kasvamaan. Isoimmat odotukset kohdistuvat citymaasturi-malliin, jonka 2 litran tuplaturbo moottorissa on peräti 280 hevosvoimaa. Pidämme liukkkaasta menosta, joten meille on tärkeää panostaa suorituskykyyn. Kuten elektroniikassa niin myös autoissa haluamme olla teknologian edelläkävijöitä, joten kaksi muuta mallia ovat sähköautoja, mutta siitä lisää myöhemmin.

sdgdssg

Se on siinä. No turning back!

 

Autojen kivajalkana e-villen kattava autotuotevalikoima

Bisneksen laajentumista verkkokaupasta automarkkinoille on edesauttanut e-ville.com kattava autotuotevalikoima, joten autot sisältävät moderneja kosketusnäyttöjä ja korkealuokkaisia materiaaleja. Autoihin on e-villen laadukaasta valikoimasta poimittu mm. xenon-valot ja -polttimot sekä peruutus- ja liikennekamerat, sekä näytöt. Kaikkiin autoihin tulee vakiona Diel Full HD -autokamera sekä langaton peruutuskamera. Autoissa on myös paljon näyttävyyttä ja laatuvaikutelmaa tuovia yksityiskohtia tuning-hengessä, kuten 3D silmäripset.

 

dd

Autojen sisätiloissa yhdistyy korkealuokkaiset materiaalit ja huipputeknologia. 

 

Tulemme näkymään Suomen kesässä monissa tapahtumissa. Tommi Mäkisen kanssa on sovittu näytöskilpailusta Jyväskylän Neste Oil Rally:ssa.

 

 

Mukavaa aprillipäivää kaikille koko e-villen tiimin puolesta!!!

Mukavaa aprillipäivää kaikille koko e-villen tiimin puolesta!!!

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

17 kommenttia

 1. Vesa tani sanoo:

  Oikein hyvää aprillipäivää myös sinne Kiinaan.

 2. Nimetön sanoo:

  April fools day.

 3. Nimetön sanoo:

  Aprilli pila 🙂

 4. mc sanoo:

  Joka vuosi tänään on synttärit – ja se auttaa muistamaan päivän erityisen luonteen – niin että kaikkea menestystä vaan autokaupalle 😀

 5. sami sanoo:

  aika hyva, viela kun kukaan ei tietaakseni kiinalaisia 7-paikkaisia sahkoautoja suomeen tuo. oli mulle syy ostaa viela dieseli. etta ihan hyvin tama voisi toimiakin, toki vaatisi panostuksia.

 6. olisi kyllä hyvä idea ihan oikeasti!

 7. Juke sanoo:

  ”Yksinkertaiset” ihmiset intoilevat heti paljastavansa a-pilan..olisi nyt annettu olla tämä juttu edes hetken vielä uskottava…:(

 8. Hasa sanoo:

  Aiku tää meni vipuun…sen verran hyvää tavaraa teillä on että olishan tänkin voinut uskoa !!

 9. Sama sanoo:

  Voi juna melkein upposi
  onneksi muistin…1.4

 10. Nimetön sanoo:

  Mites BYD Qin tai e6?

 11. Esa Sairanen sanoo:

  Hyvä ”villet”, niin sitä pitää näin aprillina!

 12. J-P sanoo:

  Jos en olisi tietoinen Kiinalaisten autojen ongelmista suhteessa tuervallisuusmääräyksiin ja päästämääräyksiin euroopassa, niin ehkä olisin uskonutkin tämän.. hyvin kirjoitettu kyllä.
  Tosin, päivämääräkin antaa viitteitä…. 😀

  Kiitos nauruista kuitenkin 🙂

 13. Keijo Nuikka sanoo:

  Olishan se ollut mahtavaa: Jotain pikkaisen erilaista ja varsinkin uutta !!

 14. Markku Niemi sanoo:

  Kiinalaisista autoissa on hyvä selvittää laadunvarmistus.
  Hintaluokka Suomessa? Huolto ja asiakastuki Suomessa? Jälleenmyyjäverkosto? ” Imu Kiinalaisiin autoihin”.

 1. huhtikuu 8, 2015

  […] Itä-Suomeen, vaan Mäntsälään ja Espooseen. Huhtikuun ensimmäisenä päivänä tänä vuonna ryhdyttiin maahantuomaan kiinalaisia autoja Suomeen. Tämä suunnitelma voitti niukasti meikäläisen ehdokkuuden lähestyvissä eduskuntavaaleissa […]

 2. toukokuu 5, 2015

  […] Edit: Lue myös mietteitä 9. tilikaudelle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: