e-villen ensimmäinen blogipäivitys!

Moro kaikille!

Blogin ensimmäisessä päivityksessä ajattelin avata teille vähän blogin tarkoitusta, taustoja itsestäni ja lopuksi pääsette päättämään tulevasta sisällöstä.

e-villen tarkoituksena on ollut jo alusta lähtien ottaa huomioon asiakkaan mielipiteet ja kehittämisehdotukset. Blogin tarkoituksena onkin ottaa Teidän lukijoiden mielipiteet ja ehdotukset sisällöstä vahvasti huomioon. Blogikirjoituksien yhteydessä järjestetään myös arvontoja, joissa palkintona on lahjakortteja ja tuotepalkintoja.

Itse olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Seinäjoelta. Opiskelin tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja täytin juuri 24-vuotta. Päädyin Hongkongiin alunperin ensin vaihto-opiskelun kautta, jonka jälkeen hain työharjoittelupaikkaa e-villestä. Sain paikan kevääksi 2013 ja olin töissä yhteensä seitsemän kuukautta.  Vastuullani oli e-villen asiakaspalvelu ja olin osallisena erinäisissä markkinointiprojekteissa ja etsin uusia tuotteita. Kesän lopulla palasin Suomeen kirjoittamaan opinnäytetyön.

Opinnäytetyö on nyt valmis ja saavuinkin tämän viikon maanantaina takaisin Hongkongiin ja aloitin työt e-villessä. Lämpötila huitelee noin +30 asteessa, joten lähtö Suomen pimeästä ja sateisesta syksystä ei ollut kovin hankala!;) Vaikeinta oli tietenkin hyvästellä sukulaiset ja kaverit, mutta onneksi yhteydenpito nykypäivänä ei ole kovinkaan hankalaa.

Vastuulleni kuuluu nykyään e-villen tuotevalikoima, niin uusista kuin jo kaupassa olevista tuotteista sekä osallistun blogipäivityksien tekoon yhdessä muun tiimin kanssa. Minä olen siis se kaveri, jonka kautta esimerkiksi asiakkaiden tuoteideat tulevat lopulta kauppaan (vink, vink).

Alhaalta pääset vaikuttamaan blogin sisältöön äänestämällä aihealueita mitkä kiinnostaisivat sinua. Äänestää voit klikkaamalla kyseisiä aihealueita ja painamalla lopuksi ”vote” –äänestys painiketta. Jätä ihmeessä myös kommentteja äänestyksen alapuolelle.

Paras kommentti/idea palkitaan 50€ lahjakortilla.

Jarkko

 

– Jarkko

blogi@e-ville.com

Millaista sisältöä haluaisit blogiimme?

View Results

Loading ... Loading ...

23 kommenttia

 1. matti olkinuora sanoo:

  tuoteuutuudet sivu on kätevä tsekata mitä uutta on tullut. samoin ostokori systeemi toimii tosi hyvin kun muistaa kaikki mitä olen valinnu vaikka joutusin jatkaan toisena päivänä. asiakaspalvelu on myös erinomaista. asioin kaupassanne lähes päivittäin vaikken aina ostakaan mitään.
  t. matti

 2. arvostelu ja vertailu sopis samaan julkaisuun.

 3. Retkeily, metsästys ja kalastus Härmässä jokatoisen ukon harrastuksena . Näille kategorioille tuotteita testauksen kautta myyntiin , olen itse harkinnut yritystoimintaa ko. saralle vaan on työläs , syystä ettei tuotteista ole mitään varmuutta millaisia ne laadultaan / soveltuvuudeltaan ovat esim. Suomen olosuhteisiin . Jos kerran myyn soopaa metsästäjälle joka on uskossa ostavansa laatukampetta, petyttyään hän kertoo hirviporukassa 30 hlölle ettei sieltä kannata tilata laadutonta roinaa . Mutta testauksen kautta voisi valita hinta / laatu sopivan tuotteen itselleen = lapset vertailevat sitten jahdissa että ostit sitten tuon kalliimman version etc.

 4. Janne Rantanen sanoo:

  Blogissa voisi aina olla esim ”viikon tuote” joka olisi aina vaihtuva, mahdollisesti juuri kauppaan lisätty tuote. Siihen kylkeen arvonta, jossa voi saada sen tuotteen. Osallistumisen ehtona on, että tekee mahd laajan arvostelun tuotteesta. Näin porukka uskaltaisi ostaa uusia tuotteita, joiden laadusta ja käytännöllisyydestä ei ole tietoa. Jotenkin niihin käyttäjäarvosteluihin luottaa enemmän kuin kauppiaan kiiltokuvaan tuotteesta! Jos kiiltokuvaan on aihetta, voittaja kirjoittaa hyvän arvostelun. Näin kaikki tuotteet saisivat edes yhden käyttäjä-arvostelun.

 5. Ari Aitola sanoo:

  Kyllä e-ville.com on ylivoimasiseti paras verkkokauppa kun löytyy tableteista lapsien leluihin. Suosittelen kaikille lämpivästi tätä verkkokauppaa

 6. Tero Nikula sanoo:

  Joku kiva joulukalenteri sopisi tähän blogiin! Esittelisi esim. yhdessä luukussa yhden työntekijöistä tai mitä niihin keksiikään..

 7. Eva Kälkäjä sanoo:

  E-Ville on mielenkiintoinen nettikauppa. Se sijaitsee Suomesta katsottuna tosi kaukana, mutta siinä asioidessa tuntuu kuin olisi käynyt lähikaupassa. Siinä on sellainen mukava tunnelma, aina löytää jotakin mielenkiintoista ja tekee hintalöytöjä. Joissakin nettikaupoissa on melko kolkko tunnelma ja eräänlainen epävarmuus, että ovatkohan tuotteet sitä miltä ne vaikuttaa, ja luottokorttitietojen luovuttaminen mietityttää. Näin ei ole E-Villen kohdalla, onneksi! Asiakaspalvelu on suomeksi ja maksutapoihin kuuluu suomalaiset verkkopankit! Kaiken kukkuraksi asiakasta kuunnellaan, huomioidaan kaikin tavoin ja hänestä pidetään todella hyvää huolta. Missäs muualla saisi niin hyvää palvelua, että jos tuote katoaa matkalla, tilalle lähetetään samantien uusi; tai jos se rikkoutuu vaikka kaksi kertaa takuuaikana, tilalle tarjotaan kalliimpaa; tai jos tuotteen kuljetusaika pitkittyy kaupasta riippumatta, tarjotaan lahjakorttia. Koska ostoksista saa pisteitä ja alennuskoodeja, voi jatkossa ostaa tuotteita halvemmalla, joka on vastaavissa kaupoissa todella harvinaista herkkua. E-Ville on todella ainutlaatuinen kauppa joka kehittyy jatkuvasti ja keksii erilaisia lisiä tavalliseen kaupantekoon. Asiakkaiden tuotearvosteluista ja valokuvista saa aidon käsityksen tuotteista, ja arvostelun kirjoittaja pisteitä.
  Suuri kiitos E-Villen porukalle ja Villelle itselle siitä että olette jaksaneet palvella sydämmellä ja hyvillä mielin meitä, vaikka kuljetusyritykset sekä verotusmuutokset ovat yrittäneet heittää kovastikin kapuloita rattaisiin. Sekin tekee teistä erityisiä, että olette kertoneet sanoin ja kuvin, ketä te olette. (melkein voisi tervehtiä jos tulisitte kadulla vastaan!) Se on tehnyt teistä läheisiä ja ”omia”, ensin olitte kyläkauppa, nyt kokonainen ostos-”city” Hong Kongissa. Niin kaukana, mutta niin lähellä. Uusi blogi jatkaa hyvää työtä.
  Otatte myöskin vastaan tuote-ehdotuksia. Viime talvena sähkökatkosten aikaan olisin kaivannut jotakin laitetta, jolla olisi voinut ladata kännykkää ja joka olisi näyttänyt valoa. Ehdotin sitä E-Villelle ja nyt syksyllä sain sen täältä tilattua. Sitä veivaamalla saa kännykkään virtaa, siitä löytyy taskulamppu ja jopa radio!
  Niin että kaunis kiitos teille ja jatkakaa hyvää työtä! 🙂

 8. matti christensen sanoo:

  niin – tuotearvio on hankala asia; nettikaupasta ostamisessa kaikkein vaikeinta on saada tarkkoja, yksityiskohtaisia tietoja tuotteiden teknisista ominaisuuksista; usein ainoa keino on ostaa tuote, mutta onneksi Villen kohdalla hinta / ostamisen turvallisuus on varsin hyva ja riskihankintoja voi tehda ..
  ymmarran tuotetietojen ongelman = palstatilaa on tuotesivulla niukasti, tietyn tuotteen elinaika kaupassa on rajallinen, eika myyntihenkilo voi olla ihan kaikkien alojen asiantuntija — noihin yksityiskohtiin haluaisin kuitenkin kiinnittaa huomiota

 9. Joona Rajala sanoo:

  E-villen kannattaisi vaikka valita joskus muutama tuotetestaaja joillekin tuotteille, jotka saavat tuotteen ilmaiseksi kirjoittaessaan kattavan tuotearvostelun.
  Toinen idea olisi joulukalenteri e-villeen. Joulukuun joka päivä tulisi vaikka yksi tuote tarjoukseen.

  Pääasiassa verkkokauppa e-ville toimii loistavasti!

 10. haluaisin kattolamppuja valikoimaan.joulukalenteri palkintoineen,kuullostaisi hyvältä,jotkut firmat sellaisia ovat laittaneet .

 11. Aaro Heikkinen sanoo:

  Kai täällä blogissa saa puhua muustakin kuin blogista? Nimittäin noista tavaroista. Kysymyksenä onkin, että löytyyköhän noista ”pädeistä” sellaista, jossa olis HDMI-yhteys. Ja nimenomaan niin päin että sisään. Siis että voisin liittää sen suoraan Panan GH3-kameraani livenäytöksi. Pelkkä HDMI taitaa olla yleensä sitä, että latitteen sisällön voi näyttää telkassa.

 12. Aleksi O. sanoo:

  No morjens!

  Oli aivan pakko äänestää nuita kaikkia!
  Tuote-esittelyt ja -vertailut auttavat ostospäätöksissä, ja muutenkin odotan niitä mielenkiinnolla!:)

  Sen lisäksi on mielenkiintoista nähdä, minkälaista porukkaa Teillä siellä e-villessä on ja millainen Hongkong oikeasti on 🙂

  Teidän asiakaspalvelun henkilöistä saa vaikutelman niin kuin tuntis heidät ja varsinkin Ville tuntuu ikään kuin kaverilta, kaikkien näiden uutiskirjeiden ja kaupanteon takia!:) ja tämä on vain postiivista, sillä Teihin pystyy paljon paremmin luottamaan kauppaa tehdessä.
  Ja kaikkien viestittelyjen jälkeen jää aina hyvä fiilis!:)

  Odotan innolla tämän blogin vauhtiin pääsyä! 🙂
  Terveisin Aleksi

 13. Jarmo Penttinen sanoo:

  Rantasen Jannella on hyvä idea, kannatan.

 14. Tomppa Koponen sanoo:

  Kaikki chilinkasvatukseen liittyvä kiinnostaisi. Lamput, laitteistot, jne… ruukut yms. tarvikkeet.

 15. Jari Salama sanoo:

  Tosi hyvä juttu, että aloititte blogin. Tähän olisi hyvä yhdistää myös neuvota ja faq-palvelun! Eli tuotekokemuksia ja uusia käyttömahdollisuuksia tuotteisiin. Lisäksi pävitystietoja ja muita hyviä ohjeita olisi hyvä blogata. Tietenkin jos perustaisitte vielä aidon keskustelupalstan, johon rekisteröidyt käyttäjät pääsisivät kertomaan kokemuksistaan, niin sitoutuminen kauppaan olisi taattu!

 16. Retro sanoo:

  Mitä sitä ihmettelemään!? kaikki tai ei mitään!

 17. Anna-Liisa Honkimaa sanoo:

  Hei!

  Minusta olisi mukavaa, jos nettisivuihin saisin tuotteiden sivuihin napin, josta sivun voi tavallaan laittaa suosikiksi, ja löytäisi sitten omista sivuista, ilman että seuraavalla kerralla tullessa e-villeen ei tarvisi selata tuotteita uudestaan, vaan voisi heti saada tuotesivun käsiin omasta sivusta. Tämä olisi hyvä sen takia, jos haluaa odottaa että jos tuote halpenisi tai haluaa myöhemmin ostaa 🙂

 18. hannu palomäki sanoo:

  Tervehdys
  Todella kaipaan monesta tuotteesta tarkempaa teknistä kuvausta.

  Esimerkkinä

  ” Tehokas taskulamppu 10W
  Kolmen, tehokkaan LED -valon siivittämä järeä taskulamppu. Huikean valotehon omaava taskulamppu on hyvä apu niin sisä- kuin ulkotöissä.
  Hinta 32,25 € + ALV

  Tekniset tiedot: Koko: 56x230mm ”

  Tämän hintaiseen tuotteeseen kaipaa enemmän tietoa mm rakenne / materiaali, akku / paristo, teho yms.

  Osasta tuotteista tietoja kyllä löytyykin – kiitos.

 19. TuoLeNa sanoo:

  Tuote arvostelut varsinkin uutuustuotteiden kohdalla kiinnostaa.

 20. Kari Tornikoski sanoo:

  Obd laitteissa toivoisin selvemmin mihin merkkiin ja vuosimalliin laite sopii ja toimii kunnollisesti.

 21. Päivi Rantanen sanoo:

  tuotearvostelut,käyttäjä kokemukset ja tuotevertailut kiinnostavat,näin joulun alla vois olla vaikka joulukalenteri

 22. Johannes Ojala sanoo:

  Kaikenlaiset vinkit, jotka auttavat hyödyntämään eri tuotteiden käyttöä, jotka eivät ole käyttöohjeissa esillä.

 23. Kari Vesala sanoo:

  Noissa tableteissa sekä älypuhelimissa saisi olla kaikissa vähintään 1 gigaa RAM-muistia, olisi käyttö jouheampaa.
  Seuraava testi voisi olla vaikkapa peruutuskamera tai kojelautakamera. Miten toimii esim yökuvaus ja minkälaatuinen kuvanlaatu vastakkain HD ja peruskamera.
  Vakio asiakkaana olen todella tyytyväinen toimintaanne, niin takuu kuin tilauspuolellakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: