Kokemuksia e-villestä

Onko e-ville luotettava? Onko kukaan tilannut e-villestä tavaraa?

Asiakkaiden arvostelut

Tässä blogikirjoituksessa katsastetaan muutamia e-villelle tulleita asiakkaiden palautteita ja kurkataan mitä nettikeskustelua e-villestä käydään internetin yleisillä keskustelupalstoilla ja foorumeilla.

Valveutunut netinkäyttäjä ja netistä tilaava tarkistaa aina yrityksen taustat, ennen tilaamista. Onko muut ostaneet ko. verkkokaupasta, löytyykö muiden käyttäjien vinkkejä tai varoituksia. Netin keskustelufoorumeilta löytyykin yleensä asiakkaiden kuvauksia ostokokemuksista ja palvelusta, millä voi saada ehkä ensivaikutelmalleen ja ehkä epäilyksilleenkin tukea.

e-villen asiakkaiden kokemuksia kyselylomakkeen kautta:

Teemu J. 22.4.

Ihan toimiva verkkokauppa, toimitus ajat tosin pitkiä, mutta kun kiinasta tulee, niin kestäähän siinä. Eritoten annan krediittejä aprillipilasta se oli aivan loistava, ajattelin jo olevani osakkeen omistaja, mutta blogi paljasti totuuden. Keep-up the good work.

Matti T. 22.4.

Ville tekee rilua ja rehellistä kauppaa, ongelma tilanteissa asia selvitetään nopeasti asiakasta tyydyttävällä tavalla. On ollut hyvä täydentää puhelin, tablet ynm. pientarvikkeeita kohtuullisin hinnoin. Palvelu on asiallista ja ystävällistä. PS: Viimeisin tilaaukseni on tällähetkellä suomeen tulossa sopimuksen mukaisesti. Toivvottavasti saadaan myös suomeen Villen myynti piste.

Riku N. 20.4.

Asiakaslähtöinen verkkokauppa, jota olen tuttavillenikin suositellut.Huokeat hinnat ja laatukin on jees. Viimeksi tilaamani paketti oli aika rutussa ja jännitti vähän sisällön kunto. Kaikki kunnossa, eikä sille tietysti mitään mahda, jos paketti postissa menee ruttuun. Oli kuitenkin onneksi kuplamuoviin pakattu sisältö. Tulen jatkossakin käyttämään verkkokaupan palveluja.

Ylläolevat palautteet ovat kerätty e-villen palautekyselyn perusteella, joka lähetetään kolme viikkoa tilauksen jälkeen. Asiakkaat vastaavatkin e-villen lähettämään asiakaskyselyyn hyvällä prosentilla.  Palautetta kertyy tuhansittain muutamassa kuukaudessa. Asiakaskyselyyn vastaamisesta palkitaan 1 eurolla asiakasrahaa.

Netin hintaseurantapalveluissa, hintaseuranta.fi’ssä ja vertaa.fi ’stä löytyy paljon asiakkaiden kokemuksia:

Kritiikkiä e-villelle tulee pitkistä toimitusajoista.

Kritiikkiä e-villelle tulee pitkistä toimitusajoista.

Monilla keskustelufoorumeilla, kuten suomi24.fi ’ssä, muropaketissa käydään keskustelua e-villestä. Tässä ote vauva.fi -keskustelufoorumilla e-villestä käytävästä keskustelusta ja kokemusten vaihdosta:

Kokemuksia e-villestä vauva.fi -keskustelufoorumilla

Kokemuksia e-villestä vauva.fi -keskustelufoorumilla

Googletetaanpa vielä ”Kokemuksia e-villestä

Nettiin on kertynyt vuodesta 2006 lähtien monipuolisesti palautteita ja kokemuksia e-villessä asioimisesta. Kaikki kokemukset ja palautteet löytyvät tietenkin Googlettamalla esim. ”kokemuksia e-villestä”.

Googlen hakutuloksia hakutermile "Kokemuksia e-villestä".

Googlen hakutuloksia hakutermille ”Kokemuksia e-villestä”.

Ensimmäisenä hakutuloksena tulee verkkokauppojen asiakaspalautteisiin keskittynyt nettisivu, puskaradio.net. Sinne kuluttajat voivat kirjoitella kokemuksiaan asioinnista eri verkkokaupoissa. Puskaradiossa on kolmisentuhatta pääosin suomalaista verkkokauppaa. Verkkokauppa e-ville on arvosteltu tätä kirjoitettaessa siellä 243 kertaa. E-ville on saanut siellä arvosteluille keskiarvoksi 2,9 tähteä. Arvostelut ovat melko äärimmäisiä, joko 0 tai 5 tähteä. Ihmiset ovat selkeästi joko erittäin tyytyväisiä palveluun tai ei ollenkaan tyytyväisiä.

Susanna Halonen on ollut tyytyväinen e-villeen ja jakaa kokemuksen puskaradio.netissä.

Susanna Halonen on ollut tyytyväinen e-villeen ja jakaa kokemuksen puskaradio.netissä.

 

Venla Leimu Helsingistä on tehnyt e-villeen paljon tilauksia ja jakaa ajatuksiaan Puskaradiossa näin:

Tämä paikka on aarreaitta. Hauskaa sälää lahjaksi ja itselle löytyy tuotteista tuhansittain. Itse olen keskittynyt söpöön tavaraan ja hupisälään, mutta täältä löytyy vaikka mitä teknologiavempaimiakin. Joululahjoiksi olen ostanut esim tosi hauskoja kaulakoruja, säästöpossuja, muistilappuvihkosia yms edullista tai suht edullista pikkusälää, joissa on aina joku jippo tai erikoisuus. Kaikkea aina ihaillaan, näitä kun ei Suomesta saa. Hinnat paljon edullisempia kuin suht vastaavissa Suomessa, ja toimituskuluja ei tule jos tilaat 22e:lla tai yli. Ainoa miinus on posti Hong Kongista. Se voi tulla viikossa, mutta voi mennä kaksikin, joulun aikaan jopa enemmän. Eli tilaa tuotteet ajoissa! Asiakaspalvelu toimii kuin unelma, parempaan en ole missään nettifirmassa törmännyt.

Katso kaikki palautteet ja jaa omat kokemuksesi e-villestä esim. näille palstoille:

Hintaseuranta
Vertaa.fi
Puskaradio

Ville Majanen

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä villenblogi@e-ville.com

Ville Majanen

Ville Majanen

Ville Majanen on verkkokauppa e-ville.comin kauppias. Ville muutti Hongkongiin vuonna 2006 suorittamaan vaihto-opiskelua Mikkelin Ammattikorkeakoulusta. Yhden nettikameran myyminen johti toisen nettikameran myymiseen, ja nyt e-villessä touhuaa jo n. 20 työntekijää Hongkongissa ja Shenzhenissä Kiinassa ja verkkokauppa e-ville tarjoaa nettikameroiden lisäksi tuhansia muita edullisia pääasiassa elektronisia vimpaimia edullisin hinnoin.

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

3 kommenttia

 1. Tapio Niemelä kirjoitti:

  Aivan mainio paikka tilata tavaraa olen tilannut useita kertoja nytkin on tilaus vetämässä. Tavarat ovat kaikki toimineet moitteetomasti ja tulleet ajallaan.
  T:Vennamo

  • Jarkko Jarkko kirjoitti:

   Kiitos palautteesta se lämmittää aina mieltä : ) Mukava kuulla, että tuotevalikoima on ollut kiinnostava ja tilattavaa on riittänyt – haluamme saada asiakkaille edullisia ja kiinnostavia tuotteita viikottain kauppaamme!

 2. Ilse Siltakoski kirjoitti:

  Suomalainen asiakaspalvelu, turvalliset maksutavat ja toimiva tuotteiden takuu sekä palautus ovat se asia mikä vetää puoleensa, tietenkin myös tuhannet mielenkiintoiset ostoartikkelit. T: 67Kiisseli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: