Tienaa rahaa mainostamalla e-villeä! – Testaa uutuutta ja kirjoita siitä sivuillesi tai blogiisi

TT_actionkamera160x600

Sivustolle tai blogiin voi valita eri teemaisen ja kokoisen mainoksen.

E-villen tuotetiimi työskentelee joka päivä sen eteen, että e-villeen saadaan mahdollisimman mielenkiintoisia ja houkuttelevia tuotteita. Markkinointitiimi puolestaan tekee kaupasta, tuoteryhmistä ja uutuuksista mainoksia ja koittaa saada tarjoukset asiakkaiden tietoisuuteen ja klikattavaksi. Kerron tässä blogikirjoituksessa miten tuotteet päätyvät valikoimiimme ja kutsun blogikirjoittajat ja muut verkkosivustojen ylläpitäjät yhteistyöhön.

Tuotteen matka ideasta verkkokauppaan

Lisäämme e-villellä uusia tuotteita valikoimiimme joka viikko. Asiakkailtamme saatujen tuoteideoiden lisäksi keräämme uutuustärppejä omalta markkinointi- ja tuotepäällikkötiimiltämme ja Kiinan elektroniikkamessuilta, kuten Canton Fair:iltä. Vierailemme lisäksi säännöllisesti toimittajiemme, tehtaiden ja tukkumyyjien luona tarkastamassa heidän uusimmat tuoteinnovaatiot ja -mallit. Toimistomme sijaitessa Shenzhenissä, keskellä vilkkainta etelä-Kiinaa, pysymme hyvin ajan hermolla maailmalla keksittävistä ja valmistettavista uutuuksista!

Asiakkailta olemme saaneet vuosien aikana

hurjia määriä hyviä tuotevinkkejä. Iso kiitos niistä!

Kun  tuotteet on lisätty verkkokaupan valikoimiin, markkinointitiimi ottaa niistä kopin, lisää ne uutiskirjeeseen, sekä Facebook-ja Google-mainoksiin. Tuotepäälliköt ja markkinointitiimiläiset päivittävät tuotteiden käyttöön liittyviä tietoja, vinkkejä, ohjeita, kuvia ja videoita myös tänne blogiin, youtube-kanavallemme, facebook-fanisivulle, Twitteriin sekä Instagramiin. Seuraatko jo meitä kaikilla some-kanavilla?

Teemme myös tiivistä yhteistyötä bloggaajien ja mediasivustojen kanssa.

Omien kanaviemme lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä erilaisten ulkopuolisten sivustojen, aikakausilehtien ja blogien kanssa. He saavat tuotteitamme testattavaksi ja kirjoittavat niistä juttuja omille seuraajilleen ja lukijoilleen.

Bloggaaja! Haluatko tuotetestaajaksi?

Lähetämme mielellämme uutuustuotteitamme testiin bloggaajille ja pienempienkin harrastenettisivujen ylläpitäjille. Mikäli hallinnoimallesi sivustolle tai blogiisi voisi lisätä linkin tai tehdä tuotearvostelun, ota yhteyttä! Katso sopiva tai pari sopivaa tuotetta valikoimistamme, ja lähetä meili blogi@e-ville.com. Kerro sivustostasi / blogistasi, sekä lyhyesti minkälaisen arvostelun voisit tuotteesta kirjoittaa.

Kerro myös, mikäli saitiltamme puuttuu sinua ja lukijoitasi kiinnostava tuote, niin koitamme etsiä ja lisätä sen pikimiten valikoimiimme. Ehkä pääset testaamaan siten tuotetta, jo ennen kuin se on edes myynnissä!

Voit päästä testaamaan tuotetta,

jota ei ole vielä edes markkinoilla!

Lisää e-villen mainos verkkosivuillesi tai blogiisi ja tienaa rahaa

Suomen suosituin ns. affiliaatti-markkinointikanava tai -portaali on Tradetracker. TradeTrackerin sivustolta voi poimia mainosmateriaalia omille verkkosivuille ja ansaita rahaa sitä kautta tulleesta myynnistä tai klikeistä. TradeTrackeristä löytyy myös e-villen ohjelma bannereineen ja tekstilinkkeineen. Käy rekisteröimässä oma verkkosivu tai blogi e-villen julkaisijaksi ja ryhdy tienaamaan! Kaikkien tammikuun aikana vähintään 1 myynnin tuoneiden julkaisijoiden kesken arvotaan lisäksi Zero One Wheeler sähköpyörä. Siirry TradeTrackerin sivuille. Tässä esimerkkejä e-villen mainoksista:

TT_actionkamera120x60

Esimerkki pienestä mainoksesta.

 

TT_banner140x350

Sivustolle tai blogiin voi valita eri teemaisen tai kokoisen mainoksen.

Kaikkien tammikuussa vähintään 1 myynnin tuoneiden TradeTracker julkaisijoiden kesken arvotaan Zero One Wheeler -sähköpyörä!

zero-wheeler-black

Kaikkien aktiivisten mainostajien kesken arvotaan Zero One Wheeler sähköpyörä!

 

Katso esittelyvideo palkintona olevasta One Wheeleristä:

Rahaa myös tuotearvosteluista ja kaverisuosituksista

Muista myös normaali kanta-asiakasohjelmamme! Jokaisen asiakkaamme sähköpostiosoite (ja asiakasnumero) toimivat 5% alennuskoodeina ystäville, työkavereille ja tutuille. Kun he tekevät tilauksia tätä alekoodia käyttäen sinä saat 5% asiakasrahaa heidän tilauksiensa arvosta. Etu on voimassa ystäväsi (uuden asiakkaan) kahteen ensimmäiseen tilaukseen. Kirjoittamalla tuoVille Majanentearvostelun tilaamistaan tuotteista saa myös 0,50€ – 12€ asiakasrahaa per tuote. Kannattaa siis kertoa muille mielipiteensä ostetusta tuotteesta. Se hyödyttää paitsi muita asiakkaita, myös itseä.

– Siirry selaamaan verkkokauppamme uutuuksia!
– Siirry TradeTrackeriin ja aktivoi e-villen mainokset sivullesi!

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

 

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä villenblogi@e-ville.com

Ville Majanen

Ville Majanen

Ville Majanen on verkkokauppa e-ville.comin kauppias. Ville muutti Hongkongiin vuonna 2006 suorittamaan vaihto-opiskelua Mikkelin Ammattikorkeakoulusta. Yhden nettikameran myyminen johti toisen nettikameran myymiseen, ja nyt e-villessä touhuaa jo n. 20 työntekijää Hongkongissa ja Shenzhenissä Kiinassa ja verkkokauppa e-ville tarjoaa nettikameroiden lisäksi tuhansia muita edullisia pääasiassa elektronisia vimpaimia edullisin hinnoin.

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

10 kommenttia

 1. Pekka Takasalo kirjoitti:

  Olisi kiva saada biljardituotteita kauppaanne. Keppejä, palloja, biljardihanskoja, keppilaukkuja ja muita varusteita.

 2. milad kirjoitti:

  hei tilasin teiltä hoverboard muta kun huomasin että tuote on enakkotilauksessa ja toimitus päivä on 20,7 ja tilasin sen 2 päivää sitten niin tarkoittaako se sitä että minun pitäisi odotta 20.7:asti eli niin kauan

 3. Pentti Keikkonen kirjoitti:

  Moi! Kysyitte tuote tyytyväisyydestä sähköpostilla. Kamera ja monitori ovat paikoilleen samoin lähetin ja vastaanotin peruutuskamerassa. Välillä se toimii ja välillä ei näy peruuttaessa kuvaa. En tiedä onko se lähetin niin piilossa tavarasäiliön kannen verhoilun alla että se ei saa singaalia. Peruutustutkaa en ole vielä laittanut kun ei talvella sovi autotallissa laittamaan, sen asennus jää kesään. Monitorissa kuvassa esiintyy sellaista ”sahanhammastusta”.( Tuote tuli edellisen viallisen tilalle).

  • Jukka kirjoitti:

   Voit kirjoittaa arvostelun kirjautumalla omalle tilillesi ja valitsemalla sieltä tuotearvostelut.
   Jukka / e-ville.com

 4. Reima Ruostela kirjoitti:

  Haluaisin Testata Puh.Tablet,Tai Pcetä

 5. Nimetön kirjoitti:

  Suomenkieliset käyttöohjeet Mini USB silppurille.
  Miten sä voit myydä vanhalle ihmiselle silppurin joka toimii vain puolelle arkille ja jossa on USB -johto???
  Mikä se muuten on. Nenäänkö sen toinen pää laitetaan. Kuukauden odottelun jälkeen loppiän kammo!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: