Etsitkö kansainvälistä harjoittelua markkinoinnin parissa? Kaipaatko työtä, jossa pääset vaikuttamaan sisällön ja viestinnän kehittämiseen? Osaatko luetella firmojen sloganit unissasi ja katsot telkkarista yhtä mielelläsi mainoskatkoja, kuin itse ohjelmia? Mikäli vastauksesi on kyllä, hae työharjoitteluun aurinkoiseen Bangkokiin sisällöntuottajaksi e-villen tuotetiimiin jo tänään!

e-ville.com on vuodesta 2006 lähtien toiminut kansainvälinen verkkokauppa, joka myy tuotteita etenkin Pohjoismaisille kuluttajille. Kevään 2022 yrityskaupan myötä e-ville.comin omistajuus siirtyi Verkkokauppa.comin alaisuuteen, mutta kuluttajakauppa toimii yhä itsenäisenä tytäryhtiönä. Suurin osa tiimiläisistämme työskentelee Bangkokin sydämessä, Thaimaassa. Myymälä ja päävarasto sijaitsevat puolestaan koto-Suomessa, Mäntsälässä.

Sulka hattuun ja kynä laulamaan!

Työharjoittelu Thaimaan Bangkokissa

Haemme työharjoittelijaa tuotetiimiin, Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin. Bangkok on kansainvälinen sulatusuuni, jossa länsimainen ja aasialainen kulttuuri kohtaavat. Hintataso eroaa selvästi Suomesta, sillä peruskulut kuten asuminen ja päivittäistavara ovat hyvin edullisia.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee kaupungin keskustassa BTS-kaupunkijuna-aseman kupeessa, josta on loistavat kulkuyhteydet n. 15 miljonaan asukaan metropolia. ”Iso Mango” tarjoaa myös loistavat kulkuyhteydet ympäri Aasiaa. Mainittakoon myös, että kultaisille hiekkarannoille pääsee hyvinkin vikkelästi.

Bangkokissa ei tekeminen lopu kesken.

Tehtävät ja vastuualueet

”Content is the King” -lausahdus on sinulle jo varmasti entuudestaan tuttu. Päävastuualueesi on kirjoittaa tuotekuvauksia e-villen myyntikanaville suomeksi. Siinä missä laadukkaiden tuotekuvauksien tuottaminen on merkittävä osa verkkokaupan toimintaa, on myös ehdottoman tärkeää osata optimoida sisältö hakukoneille (SEO). Luonnollisesti koulutamme sinulle kaikki tarvittavat työkalut, joilla luomme ja jaamme sisältöä asiakkaille. Ennen kaikkea asenne ratkaisee, sillä e-villen tiimi on joka askeleella tukenasi uuden oppimisessa.

Kyse ei ole siitä mitä osaat tänään, vaan siitä, kuinka hyväksi haluat tulla. Meillä asenne ratkaisee!

– Olli Kokkonen, verkkokaupan johtaja

Työharjoittelun tulee olla osana korkeakoulututkintoa. Näin saamme sinulle sujuvasti tarvittavan harjoittelijaluvan ja -viisumin. Toivomme harjoittelun kestoksi 6 kuukautta.

Vastuualueet pähkinänkuoressa

  • Tuotekuvauksien tuottaminen
  • Sisällön hakukoneoptimointi (SEO)

Työharjoitteluun vaaditaan

  • Kiitettävä, virheetön ja rikas äidinkieli
  • Sujuva englannin kieli
  • Harjoittelu osana korkeakoulututkintoa

Aikaisempi kokemus seuraavista katsotaan eduksi

  • WordPress (tai muu CMS)
  • Sisällön luominen, kuten bloggaaminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Adobe Photoshop

Lähetä hakemuksesi jo tänään

Oletko valmis kirjoittamaan Suomen parhaita tuotekuvauksia ja oppia verkkokaupan salat? Hae työharjoitteluun jo tänään! Liitä mukaan CV, kerro mitä roolia haet ja lähetä vapaamuotoinen hakemus. Mikäli sinulla on entuudestaan oma blogi tai muita kirjoitusnäytteitä, liitäthän ne mukaan hakemukseen. Kerro myös toiveesi työn aloitusajankohdalle.

Lähetä vapaamutoinen hakemus sivulla www.e-ville.com/fi/vapaat-työpaikat. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisään yhteydenotostasi. Onnea hakuun!