8 vuotta sitten aprillipäivänä vitsailtiin e-villen listautumisella pörssiin (Lue aprillipila). Vajaan 2 kuukauden päästä se tavallaan toteutuu. e-villestä tulee 1.4.2022 alkaen pörssiyhtiö osana Verkkokauppa.com:ia.

Pörssiyhtiö Verkkokauppa.com ostaa e-villen 3 yritystä

Tiiviit neuvottelut päättyivät viime keskiviikkona 9. helmikuuta 2022 kauppakirjan allekirjoittamiseen. Päivä oli hieno minulle, mutta ennen kaikkea uskon, että e-ville saa tämän myötä vihdoinkin käyttöönsä ne resurssit ja pääoman, mitä se on jo pitkään kipeästi tarvinnut. e-villen kasvua on rajoittanut potentiaaliinsa nähden aivan liian pienet muskelit.

Yrityskaupan myötä kaikki 3 yritystämme (e-ville.com distribution Oy Suomessa, Digi Electronics Ltd Hongkongissa ja Digital trading (Shenzhen) Co Ltd. Kiinassa) siirtyvät henkilökuntineen ja ohjelmistoineen Verkkokauppa.com:n omistukseen.

Parempia tuotteita ja hintoja on luvassa!

Tällä yrityskaupalla saadaan yhdessä mm. isommat ostovolumet ja neuvotteluvoimaa tehtaille sekä enemmän tuotekehitys- ja sourcing-kapasiteettiä hankintatyöhön. Eli parempia tuotteita ja hintoja on luvassa!

Verkkiksen toimiessa myös kuluttajakauppa- ja B2B-liiketoiminnassa, tulee e-ville.com ja meidän tukkumyyntitoiminta, sekä Kiinan hankintapalvelut olemaan jatkossa myös tärkeitä osa-alueita. Niissä tullaan palvelemaan asiakkaita vähintään entiseen malliin. Eli yritykset hoi, nyt kannattaa viimeistään ottaa meihin yhteyttä ja sopia palaveri Kiinan hankinta-konsultin kanssa tai klikata tutkimaan Tukkumyyntiportaalimme tarjontaa!

Ville, muut työntekijät, Mäntsälän varasto sekä myymälä jatkavat entiseen tapaan

Muutoin yrityksemme pysyvät samoina. Työntekijät jatkavat ja mm. Mäntsälän varasto, sekä myymälä osoitteessa Maisalantie 2 jatkavat ennallaan, kuten myös aina ystävällinen asiakaspalvelumme.

Jatkan itse myös yhtiön työntekijänä fokus piitkällä vuosien päässä. Autan jatkossakin kaikkialla parhaan kykyni mukaan, siellä missä minusta on milloinkin eniten hyötyä, kuten aina tähänkin saakka.

Autan jatkossakin kaikkialla parhaan kykyni mukaan, siellä missä minusta on milloinkin eniten hyötyä, kuten aina tähänkin saakka.

Mihin tämä kaikki liittyy?

Mikäli Verkkiksen suunnitelmat ja strategia kiinnostaa enemmänkin, Inderesin sivuilta löytyy toimitusjohtaja Panu Porkan englannin kielinen tulevaisuuden suunnitelmia hyvin havainnollistava esitys.

Verkkiksellä oli yrityskauppajulkistusta seuraavana päivänä myös webcast-lähetys, missä sivuttiin tätä yrityskauppaa. Webcast löytyy täältä.

Mielekiintoisia uusia haasteita ja oppimismahdollisuuksia e-villen tiimiläisille

Tämä on tosiaan suuri uutinen meidän yritykselle, mutta uskon, että tämä on parasta, mitä e-ville.com:lle on tähän mennessä koskaan tapahtunut. Asiakkaiden paremman palvelun lisäksi yhdistymisessä yli 700 työntekijää työllistävän Suomen suurimman nettikaupan kanssa meille e-villeläisille tulee varmasti paljon uusia mielenkiintoisia työtehtäviä ja oppimismahdollisuuksia. Otetaan nämä avoimin mielin vastaan! 🙂

Uutisesta muualla:

Helsingin Sanomat: Verkkokauppa.com ostaa kiinalaista tuontitavaraa verkossa myyvän E-villen
Kauppalehti: Verkkokauppa.com ostaa E-villen
Arvopaperi: Verkkokauppa.com ostaa e-ville.com -verkkokaupan vahvistaakseen omien tuotemerkkien valikoimaa
IS: Verkkokauppa.com tekee historiansa ensimmäisen yrityskaupan – ostaa Aasiasta tavaraa tuovan E-villen
Yrittäjät.fi: Verkkokauppa.comin ostotarjous tuli yllätyksenä Ville Majaselle: ”Söin irtokarkkeja ja vastailin neljä tuntia viesteihin”
Verkkokauppa.com pörssitiedote: Verkkokauppa.com ostaa e-ville.com -verkkokaupan vahvistaakseen omien tuotemerkkien valikoimaa