Verkkokauppa e-ville.com hakee listausta Hongkongin pörssiin (SEHK)

Listautumisannissa tarjotaan enintään 525 000 osaketta. Alustava merkintähinta on 2,50–3,00 euroa osakkeelta. Listautumisella haetaan pääomaa markkina-aseman vahvistamiseen, sekä toiminnan laajentamiseen. Tavoitteenamme on saada agressiivisten markkinointi- ja tuotekehityspanostuksin 5-6% osuus elektroniikan- ja autotuotteiden verkkokaupasta Suomessa. Pääomainvestoinneilla perustetaan varasto- ja postituspiste itä-Suomeen. Uudesta logistikkakeskuksesta tullaan palvelemaan vuosina 2015-2016 Suomeen ja Venäjälle perustettavia franchise-konseptimyymälöitä. Toimitilojen kartoittaminen ja pilot-myymälöiden kauppiasneuvottelut ovat jo alkaneet Imatralla ja Lappeenrannassa. Verkkokauppa e-ville.comin nykyinen keskusvarasto ja postituspiste sijaitsee Shenzhenissä, etelä-Kiinassa.

– Kiitoksena asiakkuudesta ja antamastanne tuesta haluamme lahjoittaa kaikille blogin lukijoille yhden osakkeen ilmaiseksi.

”Nyt 1.4. on Verkkokauppa e-ville.comille oikea aika lähteä hakemaan rohkeasti lisää kasvua ja markkinaosuutta”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Ville Majanen.

Hauskaa aprillipäivää
Hauskaa aprillipäivää kaikille 🙂

Hauskaa aprillipäivää kaikille 🙂

Vakavemmin puhuttuna, tänään 1.4.2014 e-villellä alkoi 8. tilikausi.  Matka on ollut todella jännittävä ja inspiroiva. Vaihtoehtoja tuleville kasvupoluille on paljon ja Suomen kivijalkakauppaan laajentuminen on ollut yksi mielenkiintoisimmista ajatusleikeistä.

Toistaiseksi pysymme täällä Kiinassa, mistä löytyy laadukkaita, käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita, mitä myydä täältä halpaan ALV 0% hintaan suomalaisille.

Edit: Perustimme kuitenkin oman kivijalkamyymälän, sekä postituspisteen Suomeen. Se sijoittui Mäntsälään. Avasimme myös shop in shop -palvelupisteen kehä 3 -varrelle Espooseen. Lue Mäntsälän liikeen tarina ja katso photot: 20 kuvaa Shenzhenistä, Kiinasta Mäntsälään. Lue myös blogikirjoitus, miten Espoon toimipiste ja veljekset Ville ja Vesa toivanen löytyivät (Mönkijävarikko Oy).

Tavoitteet 8. tilikaudelle – Reilumpaa kauppaa ja enemmän kanta-asiakkaita

1. Tavoitteemme on olla entistä reilumpi kauppa. Ottaa reilu peli ja entistä ystävällisempi asiakaspalvelu erityiseksi kilpailuvaltiksemme.

2. Otamme jatkotilaukset, pysyvät ja pitkäkestoiset kanta-asiakassuhteet erityiseen fokukseen. Yhden tilauksen saa nettikauppaan suhteellisen helposti, mutta keskittymällä siihen, että asiakas on tyytyväinen ja palaa ja myös jatkotilaus saadaan, tulee katsottua koko asiakkaan ostokokemusta, kaupan valikoimia, viestintää ja palvelua huolellisemmin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa on, että kasvatamme valikoimaamme uutuuksiin ja uusiin tuoteperheisiin ja tarjoamme entistä mielenkiintoisempia ja hyödyllisempiä tuotteita edulliseen ALV 0% hintaan. Hiomme asiakaspalveluamme sekä palautusprosesseja erityisesti takuu-, asiakaspalautus- ja muiden mahdollisten ongelmatapausten osalta. Pyrimme myös hyvittämään aiheutunutta vaivaa ja harmia mahdollisimman reilulla tavalla. – …koska tavoitteenamme on, että asiakas tilaa uudelleen.

3. Joskus (uusinta-) tilaamisen esteenä on pitkä toimitusaika. Niinpä avaamme pian postituspisteen Suomeen. Näinpä suosituimpia tuotteita voi pian tilata päivän parin toimitusajalla, vaikkapa Smartpostia käyttäen. Mikäli tämä saa suosiota ja koetaan hyväksi, laajennetaan toimintaa Suomessa. Ehkä joskus jopa avataan myymälä tai pari 😉

4. Yrityksille olemme kehittäneet käytännöllisiä Kiina-ostoihin ja operaatioihin liittyviä palveluja. Niitä tullaan kehittämään lisää alkaneena tilikautena. Katso tarjoamamme Kiinan varastointi-, postitus- ja tukkumyyntipalvelut yrityksille.

Ville MajanenJännä vuosi tulossa!

Edit: Lue myös mietteitä 9. tilikaudelle

Kirjoitellaan!

 

Ville Majanen
p.s. – Näin aprillasimme 1. huhtikuuta 2015

t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PPS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]