e-ville.com avasi varaston ja palvelupisteen Mäntsälään – Toimitusaika 1-3 vrk!

Verkkokauppa e-ville.com perusti paikallisen varaston suosituimmille tuotteilleen Suomeen. Kotimaan toimipisteestä on mahdollista tilata suosituimpia tuotteita 1-3 arkipäivän toimitusajalla mihin tahansa Suomessa.

Suomi-varaston tuotteet löytyvät verkkokaupan "Suomi-varasto"-kategoriasta. Mäntsälässä varastoitavissa tuotteissa on myöskin pieni Suomen lippu osoituksena siitä, että tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. (Tilaa joululahjat kuitenkin viim. 17.12..)

Suomi-varaston tuotteet löytyvät verkkokaupan ”Suomi-varasto”-kategoriasta.
Mäntsälässä varastoitavissa tuotteissa on myöskin pieni Suomen lippu osoituksena siitä, että tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

 

Varasto toiminnassa, noutopiste ja pieni myymälä avataan ennen joulua!

Suomen ensimmäinen oma toimipiste sijaitsee 5 min ajomatkan päässä Lahden moottoritiestä osoitteessa (Uusi osoite 1.6.2015 alkaen: Yhdystie 1 , 04600 Mäntsälä. Katso myymälästä löytyvä tuotevalikoima.)

Suomi-varastosta voi tilata tuotteita jo nyt. Nopealla toimituksella verkkokaupasta saatavilla olevat tuotteet näkyvät täällä. Myymälässä on lisäksi tuotteita, mitä ei ole ollenkaan verkkokaupassa, sekä kampanjoita ja erikoistarjouksia. Avaamme verkkokaupan nouto- ja varastomyymälän vielä ennen joulua. Kivijalkamyymälästä asiakkaita voidaan palvella paremmin ja toisaalta tarjota mahdollisuus tutkia ja testailla tuotteita ennen ostopäätöstä. E-ville.com:n Suomen ensimmäinen oma toimipiste sijaitsee 5 min ajomatkan päässä Lahden moottoritiestä, Mäntsälän keskustassa, n. 50km Helsingistä pohjoiseen. Liikkeen aukioloajat ovat normaalisti arkisin klo 9-17. Katso myymälästä löytyvä tuotevalikoimaTervetuloa!

Liity e-ville.com -Mäntsälä -facebook -faniksi ja tilaa myymälän oma sähköpostiuutiskirje tästäFacebook-fanien ja uutiskirjeentilaajien kesken arvotaan kuvan RC-helikopteri.

 

Kuva e-villen uudelta (näinä päivinä avattavalta) noutopisteeltä- Tykkää uuden Mäntsälän toimipisteen Facebook-sivusta ja/tai tilaa uutiskirje ja voit voittaa kuvassa olevan RC-helikopterin. Arvonta 23.12. klo 15

Kuva e-villen uudelta varastomyymälältä /  noutopisteeltä- Tykkää uuden Mäntsälän toimipisteen Facebook-sivusta ja/tai tilaa uutiskirje.

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Miksi e-villelle varasto Mäntsälään?

Yli 7 vuoden toimintamme aikana käytännössä ainut systemaattisesti saamamme negatiivinen palaute on ollut pitkä toimitusaika. Asiakkaamme ovat olleet sen suhteen äärimmäisen ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä, mutta varmasti joukossa on myös ihmisiä, joilla ei ole aikaa odottaa paria viikkoa tavaran saapumista. Äitienpäivä, ystävänpäivä, vappu, joulu, polttarit, läheisten syntymäpäivät, koulujen juhlat ym. asettavat raamit, milloin tuotteitakin tarvitaan. Toisaalta e-villen valikoimissa on paljon työkaluja ja tarpeellisia tuotteita, mitä ostetaan, kun tarve on suurin. Silloin odottavan aika voi tulla liian pitkäksi Kiinasta toimitettaville tuotteille, eikä edes halpa hinta kompensoi tilannetta.

Kiinasta käsin toimittaessa toiminnassa on ollut myös muutamia muita rajoittavia tekijöitä, kuten tavaran koko. Kiinan posti ei kuljeta yli 2kg painavia lähetyksiä, eikä paketteja, mitkä ovat fyysisiltä mitoiltaan isoja. Maan kamaralle jäävät niinikään tuotteet, mitkä sisältävät nesteitä, eikä akkuja ja paristojakaan oikein tahdota hyväksyä lentokoneissa kuljetettaviin rahtieriin. Kolmantena huomioitavana asiana ovat olleet ALV ja tuontiverot. EU:n ulkopuolelta, Kiinasta toimitettuna alle 22 euron arvoiset tuotteet ovat verovapaita. Näissä tapauksissa asiakas säästää aina vähintään 24%. Tätä kalliimmissa tuotteissa asiakas ei toisaalta saa säästöä verottomuudesta, ja niinpä tuotteen voisi yhtä hyvin tilata Suomesta. (Lue artikkeli ”näin teet tulli-ilmoituksen netissä”)

Karttakuva Mäntsälän lähiseudusta

Karttakuva Mäntsälän lähiseudusta. Mäntsälään on lyhyt matka poiketa kaikkialta etelä-Suomesta.

Mäntsälä valikoitui ensimmäisen toimipisteen paikkakunnaksi sen hyvän sijaintinsa ansiosta.

Mäntsälä valikoitui ensimmäisen toimipisteen paikkakunnaksi sen hyvän sijaintinsa ansiosta. Mäntsälästä on kätevä käydä Helsinki-Vantaan lentokentällä hakemassa tavaraeriä, mitkä lähetetään e-villen Shenzhenin varastolta Suomen varastolle. Toisaalta vuokrat ovat selkeästi edullisemmat, kuin ihan Helsingin tuntumassa. Mäntsälään on kuitenkin helppo poiketa noutamassa verkkokauppatilauksia tai testaamassa tuotteita ennen ostamista. Tunnin ajomatkan sisällä Mäntsälästä asuu miljoona suomalaista. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle ja laajentaa sitten muille paikkakunnille (lue myös aikaisempi blogikirjoitus, mikä sivusi aihetta: http://blog.e-ville.com/ryhdy-e-villen-liikekumppaniksi-ja-tienaa-rahaa-osa-1/)

Mäntsälä on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kunta etelä-Suomessa.

Mäntsälä on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva viihtyisä n. 20 000 asukkaan kunta etelä-Suomessa. Näihin maisemiin, varaston yhteyteen avataan e-villen ensimmäinen kivijalkamyymälä. Myymälä avattiin 20.12. Edit: Liike muutti 1.6.2015 osoitteesen Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä.

 

Kontti saapui Kiinasta viime hetkellä – Lumimyräkkä meinasi vielä sotkea kaiken.

Toimipisteen avaaminen meinasi mennä viimetippaan. Hyvissä ajoin lokakuussa valmistelemamme tavaraerän lähtö viivästyi usealla viikolla ja saapuminenkin venyi vielä muutamilla päivillä. Lauantainen etelä-Suomessa ollut lumimyräkkä oli viivästyttää kontin saapumista vielä seuraavalle viikolle. Onneksi rekka pääsi kuitenkin perille ilman pahempia liukasteluja ja pääsimme purkamaan konttia ja järjestelemään hyllyjä.

Kontti saapui Kiinasta Mäntsälään pitkän odotuksen jälkeen lauantaina 13.12.

Kontti saapui Kiinasta Mäntsälään pitkän odotuksen jälkeen lauantaina 13.12.

Varaston ja myymälän järjesteleminen alkoi heti:

Tavaran järjesteleminen alkoi heti. Kuvassa kauppias Veli-Matti Markku-poikansa kanssa. Tykkää e-ville.com - Mäntsälän facebook -sivusta ja voita kuvan helikopteri.

Tavaran järjesteleminen alkoi heti. Kuvassa Mäntsälän myymälän kauppias Veli-Matti ja hänen Markku-poikansa.
Tykkää e-ville.com – Mäntsälän facebook -sivusta ja voita kuvan helikopteri.

 

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Villen 5 joululahjavinkkiä Suomen varastolta:

1. Kahvimuki, johon ilmestyy punainen sydän, kun siihen kaataa kuumaa juomaa.

blog1

Muki, johon ilmestyy punainen sydän, kun siihen kaataa kuumaa juomaa. Christmas = Love.

2. Jotta miehisyyteni voisi kuitenkin säilyä edellisestä huolimatta, tämäkin on aika cool:

blog2

Koska on aamuja ja aamupalaverejä, jolloin kahvikupista on hyvä saada vähän tukevampi ote.

3. Radio-ohjattava trukki on henk. koht. suosikkini, ja monen monen asiakkaan suosikki vuodesta toiseen:

blog3

Radio-ohjattava trukki. Tällä voi ohjata vaikka muutaman Wiener Nougat -joulusuklaan kuljetuslähetystä keittiöstä sohvalle.

4. Omenasorvi. On vaan hauskaa…

blog4

Onhan se nyt aika hauskaa veivailla ja nautiskella 🙂 – Psssst, porkkanan teroitin pääsee aika lähelle tätä hauskuudessaan…

5. LED-suihkukapula. Ja peseytyminen ei ole enää koskaan entisensä…

blog5

Veden lämpötilan mukaan väriä vaihtava LED-suihkukapula.

– Katso koko valikoima osoitteesta: Suomi-varasto, sekä myymälästä löytyvät tuotteet täältä.

 

Ville Majanen

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä villenblogi@e-ville.com

 

 

Ville Majanen

Ville Majanen

Ville Majanen on verkkokauppa e-ville.comin kauppias. Ville muutti Hongkongiin vuonna 2006 suorittamaan vaihto-opiskelua Mikkelin Ammattikorkeakoulusta. Yhden nettikameran myyminen johti toisen nettikameran myymiseen, ja nyt e-villessä touhuaa jo n. 20 työntekijää Hongkongissa ja Shenzhenissä Kiinassa ja verkkokauppa e-ville tarjoaa nettikameroiden lisäksi tuhansia muita edullisia pääasiassa elektronisia vimpaimia edullisin hinnoin.

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

27 kommenttia

 1. Jari Hahl sanoo:

  Näin Lahdessa asuvana ja silloin tällöin Mäntsälässä tulee käytyä, niin tulee kyllä poikettua myymälään tarkistelemaan valikoimaa.

 2. Tuomo Kinnunen sanoo:

  Suomivarastoon olisi mukava saada lisäystä esim. kalliimmat kuulokkeet (kuin se 22€), myös tietokoneet ja telkkarit herättää mielenkiintoa. E-ville muuten voisi alkaa myydä enemmän tietokoneen komponentteja ja pelitarvikkeita(?).

  Laajennuskauppa ehdottamasti Ouluun, pohjoisen skandinavian pääkaupunkiin!

 3. Nimetön sanoo:

  Tarkempi OSOITE MÄNTSÄLÄÄN olisi paikallaan,eilen yritin etsiä paikkaa en löytänyt !!!!!

 4. Mikko sanoo:

  Tietokoneiden komponenttien myyntiin on vielä luultavasti pitkä matka, kun tuotteet hankitaan pääsääntöisesti Kiinasta, ja kun ala vaatii vahvaa asiantuntemusta. Vielä nytkin tuoteselostukset jättävät turhan paljon arvailujen varaan, niin en uskalla itsekään kovin arvokkaita apparaatteja ostella. Oikeaan suuntaan ollaan silti menossa!

 5. Sami Juvonen sanoo:

  Seuraava laajennuspaikka voisi olla Joensuu, sillä Joensuu kasvaa koko ajan ja myös täällä liikkuvat/asuvat venäläiset olisi varmasti suuri ostajakunta.
  Myös Kuopio voisi olla hyvä paikka varastolle, onhan siellä vetonaulana nykyisin Ikeakin.

  Autoiluun/moottoripyöriin ja veneilyyn liittyvät tavarat ja varaosat olisi huippujuttu!

 6. Ville Majanen Ville Majanen sanoo:

  Kiitos Sami hyvistä vinkeistä! Kuopioon on neuvottelut shop-in-shopista meneillään 🙂

 7. Totuus sanoo:

  Sami Juvonen kirjoitti: ”Seuraava laajennuspaikka voisi olla Joensuu, sillä Joensuu kasvaa koko ajan ja myös täällä liikkuvat/asuvat venäläiset olisi varmasti suuri ostajakunta.”

  Totuutena mainittakoon: Ei niitä venäläisiä matkailijoita / ostajia enää ja jatkossakaan ole enää myynnin kannalta riittäviä ihmismääriä Itä-Suomessakaan.
  Joensuu on vain pieni opiskelijoiden ”kaupunki”-kunta, suurempien kaupunkien (esimerkkinä vaikkapa Kuopio) rinnalla. 🙂

 8. Tässä riittävät sijainnit sanoo:

  e-ville ja Ville Majanen kumppaneineen, voisi avata Suomessa oman kivijalkamyymälän (tai saada kumppani-kauppiasmyymälän) Mäntsälän Osuustien lisäksi, suurimpiin kaupunkeihin eli ainakin Helsinkiin tai Espooseen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Vaasaan, Kuopioon sekä Ouluun =)

  Enempään määrään (ja paikkoihin) ei taida olla oleellista tarvetta?

  • Ville Majanen Ville Majanen sanoo:

   Kiitos ”Totuus” ja ”Tässä riittävät sijainnit”. Valmistelemme juuri uusia lähetyksiä Suomen suuntaan Mäntsälään ja Espooseen ;). Keskustelemme samaan aikaan useista uusista toimipisteistä. Hyvistä partnereista tämä on kiinni, ja sitten lainan saannista ja varastonkierrosta. Oma periaate on, että mahdollisimman nopeasti :). En malta odottaa päästä ideoimaan, mitä kaikkea saamme esim. kuukauden tuotteiksi, kun lähetykset ovat laivalla (kalliin lentorahdin sijasta) ja nouto myymälöistä (ilman postikuluja).

 9. Nimetön sanoo:

  No niin,,
  Käväisin minäkin tuota Mäntsälän myymälää etsiskelemässä ohikulku matkallani,kun kaverini ei muka ollut sitä löytänyt,,!!?Ja niinhän siinä sitten kävi etten löytänyt minäkään,joten jonkinlainen viitoitus tai näkyvä logo tai mainos kannattaisi sinne laitella.
  terv.Risto

  • Lasse Apajasalmi sanoo:

   Jaa, ikävä homma. Täytyy kiinnittää tohon löydettävyyteen kyllä huomiota. Laitetaan paremmat opasteet.

 10. Netin kautta maksettu tilaus ei muka vaan löydä perille kotiosoitteeseeni, mikä ihme tässä mättää?

 11. Liisa sanoo:

  Miksi ei teiltä kuulu mitään ottakaa klarnaan yhteys ja selvittäkää minun palautuksen teille minulla on matkahuollon asiakaspalautus todiste

 1. joulukuu 24, 2014

  […] Kerron tässä blogi-kirjoituksessa tarinan, kuinka laajensimme Shenzhenistä Suomeen. Kivijalkamyymälä-haave oli ollut minulla jo pitkään ja tänä vuonna palaset alkoivat loksahdella paikoilleen… (Lue myös edellinen blogi-kirjoitus Suomi-varaston ja Mäntsälän sijainnin taustoista tästä.) […]

 2. helmikuu 23, 2015

  […] kuvaa matkasta Shenzhenistä Mäntsälään, sekä Uutinen: e-ville avasi varastomyymälän Mäntsälään Ryhdy e-villen […]

 3. huhtikuu 7, 2015

  […] mm. Itä-Suomeen perustettavaa myymälää varten. Ei perustettu myymälää Itä-Suomeen, vaan Mäntsälään ja Espooseen. Tänä vuonna 1.4. ryhdyttiin maahantuomaan kiinalaisia autoja Suomeen. Tämä […]

 4. toukokuu 5, 2015

  […] Mäntsälään. Avasimme myös shop in shop -palvelupisteen kehä 3 -varrelle Espooseen. Lue Mäntsälän liikeen tarina ja katso photot: 20 kuvaa Shenzhenistä, Kiinasta Mäntsälään. Lue myös blogikirjoitus, miten […]

 5. toukokuu 5, 2015

  […] uskaltaa luvata asiakkaille, että paketit ehtivät pukinkonttiin. Nyt on onneksi suomivarasto + varastomyymälä Mäntsälässä, ja sen nopea 1-3 vrk toimitusaika, sekä noutopiste Espoossa. Selaa […]

 6. toukokuu 22, 2015

  […] tuotteiden postitusta jatkuvasti. Nopeammalla toimitusajalla pystyy tilaamaan e-villen Suomi-varastolta. Kaikilla Suomivaraston tuotteilla on lyhyempi 1-3 arkipäivän toimitusaika. Kannattaa pitää […]

 7. elokuu 19, 2015

  […] asiamiestä ja mahdollisuutta esitettiin e-villelle. Niihin aikoihin e-villen suomivarasto ja varastomyymälä olivat jo toiminnassa niinikään Mäntsälässä. Asiakkaita kävi liikkeessä tasaiseen tahtiin, […]

 8. syyskuu 1, 2015

  […] ja uutiskirjettä. Uusia mahdollisuuksia tähän on avannut myöskin vajaan vuoden ajan toiminut Mäntsälän varasto. Sinne lähetetään nyt säännöllisesti merikonteissa isompia tuotteita edullisesti ja […]

 9. joulukuu 19, 2015

  […] sitten Mäntsälään avaamamme Suomi-varasto on otettu hyvin vastaan (lue juttu avajaisista ja katso 20 kuvaa matkalta Shenzhenistä Mäntsälään). Lähetimme sinne vuoden aikana 5 […]

 10. tammikuu 6, 2016

  […] 2014 jouluna avaamaamme Suomi-varastoon ja Mäntsälän  kivijalkamyymälään lähetimme uusia tuotteita ja täydennyseriä parin kymmenen lentorahtilähetyksen sekä 5 merikontin verran. Myymälä aloitti olemalla auki vain muutaman tunnin arkisin klo 15-18. Verkkokauppatilauksia tuli heti alusta asti kiihtyvällä tahdilla, mutta myymälän miehitettynä pitäminen vaatii aikamoista myyntiä kulujen kattamiseksi. Kevään mittaan pohdimmekin erilaisia vaihtoehtoja ja hieno yhteistyömahdollisuus aukesi Matkahuollon kanssa. Saimme neuvottelujen ja kuvioiden yhteensovittamisten jälkeen hoidettavaksemme e-villen varastorakennusta vastapäätä sijaitsevan Mäntsälän Matkahuollon asiamiestoiminnan. Muutimme myymälämme sinne ja saimme aukioloaikoja pidennettyä täysipäiväiseksi, klo 9-17. Lisäksi vaihdoimme Suomi-varaston toimitustavaksi Matkahuollon, mikä onkin kaikin puolin nopeampi ja parempi, kuin syksynkin mittaan takkuillut Posti. Lue kirjoitus e-villen ja Matkahuollon yhteistyöstä. […]

 11. huhtikuu 6, 2016

  […] Mäntsälän toimipisteen 1.6.2015 alkaen e-villelle . Yhteistyön avulla pystyimme tarjoamaan myymälään laajemmat aukioloajat, sekä halvemmat toimitukset verkkokauppatilauksille. Mäntsälän varaston […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: