Verkkokauppa e-ville.com perusti paikallisen varaston suosituimmille tuotteilleen Suomeen. Kotimaan toimipisteestä on mahdollista tilata suosituimpia tuotteita 1-3 arkipäivän toimitusajalla mihin tahansa Suomessa.

Suomi-varaston tuotteet löytyvät verkkokaupan "Suomi-varasto"-kategoriasta. Mäntsälässä varastoitavissa tuotteissa on myöskin pieni Suomen lippu osoituksena siitä, että tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. (Tilaa joululahjat kuitenkin viim. 17.12..)
Suomi-varaston tuotteet löytyvät verkkokaupan ”Suomi-varasto”-kategoriasta.
Mäntsälässä varastoitavissa tuotteissa on myöskin pieni Suomen lippu osoituksena siitä, että tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

 

Varasto toiminnassa, noutopiste ja pieni myymälä avataan ennen joulua!

Suomen ensimmäinen oma toimipiste sijaitsee 5 min ajomatkan päässä Lahden moottoritiestä osoitteessa (Uusi osoite 1.6.2015 alkaen: Yhdystie 1 , 04600 Mäntsälä. Katso myymälästä löytyvä tuotevalikoima.)

Suomi-varastosta voi tilata tuotteita jo nyt. Nopealla toimituksella verkkokaupasta saatavilla olevat tuotteet näkyvät täällä. Myymälässä on lisäksi tuotteita, mitä ei ole ollenkaan verkkokaupassa, sekä kampanjoita ja erikoistarjouksia. Avaamme verkkokaupan nouto- ja varastomyymälän vielä ennen joulua. Kivijalkamyymälästä asiakkaita voidaan palvella paremmin ja toisaalta tarjota mahdollisuus tutkia ja testailla tuotteita ennen ostopäätöstä. E-ville.com:n Suomen ensimmäinen oma toimipiste sijaitsee 5 min ajomatkan päässä Lahden moottoritiestä, Mäntsälän keskustassa, n. 50km Helsingistä pohjoiseen. Liikkeen aukioloajat ovat normaalisti arkisin klo 10-17. Katso myymälästä löytyvä tuotevalikoimaTervetuloa!

Liity e-ville.com -Mäntsälä -facebook -faniksi ja tilaa myymälän oma sähköpostiuutiskirje tästäFacebook-fanien ja uutiskirjeentilaajien kesken arvotaan kuvan RC-helikopteri.

 

Kuva e-villen uudelta (näinä päivinä avattavalta) noutopisteeltä- Tykkää uuden Mäntsälän toimipisteen Facebook-sivusta ja/tai tilaa uutiskirje ja voit voittaa kuvassa olevan RC-helikopterin. Arvonta 23.12. klo 15
Kuva e-villen uudelta varastomyymälältä /  noutopisteeltä- Tykkää uuden Mäntsälän toimipisteen Facebook-sivusta ja/tai tilaa uutiskirje.

 

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Miksi e-villelle varasto Mäntsälään?

Yli 7 vuoden toimintamme aikana käytännössä ainut systemaattisesti saamamme negatiivinen palaute on ollut pitkä toimitusaika. Asiakkaamme ovat olleet sen suhteen äärimmäisen ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä, mutta varmasti joukossa on myös ihmisiä, joilla ei ole aikaa odottaa paria viikkoa tavaran saapumista. Äitienpäivä, ystävänpäivä, vappu, joulu, polttarit, läheisten syntymäpäivät, koulujen juhlat ym. asettavat raamit, milloin tuotteitakin tarvitaan. Toisaalta e-villen valikoimissa on paljon työkaluja ja tarpeellisia tuotteita, mitä ostetaan, kun tarve on suurin. Silloin odottavan aika voi tulla liian pitkäksi Kiinasta toimitettaville tuotteille, eikä edes halpa hinta kompensoi tilannetta.

Kiinasta käsin toimittaessa toiminnassa on ollut myös muutamia muita rajoittavia tekijöitä, kuten tavaran koko. Kiinan posti ei kuljeta yli 2kg painavia lähetyksiä, eikä paketteja, mitkä ovat fyysisiltä mitoiltaan isoja. Maan kamaralle jäävät niinikään tuotteet, mitkä sisältävät nesteitä, eikä akkuja ja paristojakaan oikein tahdota hyväksyä lentokoneissa kuljetettaviin rahtieriin. Kolmantena huomioitavana asiana ovat olleet ALV ja tuontiverot. EU:n ulkopuolelta, Kiinasta toimitettuna alle 22 euron arvoiset tuotteet ovat verovapaita. Näissä tapauksissa asiakas säästää aina vähintään 24%. Tätä kalliimmissa tuotteissa asiakas ei toisaalta saa säästöä verottomuudesta, ja niinpä tuotteen voisi yhtä hyvin tilata Suomesta. (Lue artikkeli ”näin teet tulli-ilmoituksen netissä”)

Karttakuva Mäntsälän lähiseudusta
Karttakuva Mäntsälän lähiseudusta. Mäntsälään on lyhyt matka poiketa kaikkialta etelä-Suomesta.

Mäntsälä valikoitui ensimmäisen toimipisteen paikkakunnaksi sen hyvän sijaintinsa ansiosta.

Mäntsälä valikoitui ensimmäisen toimipisteen paikkakunnaksi sen hyvän sijaintinsa ansiosta. Mäntsälästä on kätevä käydä Helsinki-Vantaan lentokentällä hakemassa tavaraeriä, mitkä lähetetään e-villen Shenzhenin varastolta Suomen varastolle. Toisaalta vuokrat ovat selkeästi edullisemmat, kuin ihan Helsingin tuntumassa. Mäntsälään on kuitenkin helppo poiketa noutamassa verkkokauppatilauksia tai testaamassa tuotteita ennen ostamista. Tunnin ajomatkan sisällä Mäntsälästä asuu miljoona suomalaista. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle ja laajentaa sitten muille paikkakunnille (lue myös aikaisempi blogikirjoitus, mikä sivusi aihetta: http://blog.e-ville.com/ryhdy-e-villen-liikekumppaniksi-ja-tienaa-rahaa-osa-1/)

Mäntsälä on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kunta etelä-Suomessa.
Mäntsälä on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva viihtyisä n. 20 000 asukkaan kunta etelä-Suomessa. Näihin maisemiin, varaston yhteyteen avataan e-villen ensimmäinen kivijalkamyymälä. Myymälä avattiin 20.12. Edit: Liike muutti 1.6.2015 osoitteesen Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä.

 

Kontti saapui Kiinasta viime hetkellä – Lumimyräkkä meinasi vielä sotkea kaiken.

Toimipisteen avaaminen meinasi mennä viimetippaan. Hyvissä ajoin lokakuussa valmistelemamme tavaraerän lähtö viivästyi usealla viikolla ja saapuminenkin venyi vielä muutamilla päivillä. Lauantainen etelä-Suomessa ollut lumimyräkkä oli viivästyttää kontin saapumista vielä seuraavalle viikolle. Onneksi rekka pääsi kuitenkin perille ilman pahempia liukasteluja ja pääsimme purkamaan konttia ja järjestelemään hyllyjä.

Kontti saapui Kiinasta Mäntsälään pitkän odotuksen jälkeen lauantaina 13.12.
Kontti saapui Kiinasta Mäntsälään pitkän odotuksen jälkeen lauantaina 13.12.

Varaston ja myymälän järjesteleminen alkoi heti:

Tavaran järjesteleminen alkoi heti. Kuvassa kauppias Veli-Matti Markku-poikansa kanssa. Tykkää e-ville.com - Mäntsälän facebook -sivusta ja voita kuvan helikopteri.
Tavaran järjesteleminen alkoi heti. Kuvassa Mäntsälän myymälän kauppias Veli-Matti ja hänen Markku-poikansa.
Tykkää e-ville.com – Mäntsälän facebook -sivusta ja voita kuvan helikopteri.

 

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Villen 5 joululahjavinkkiä Suomen varastolta:

1. Kahvimuki, johon ilmestyy punainen sydän, kun siihen kaataa kuumaa juomaa.

blog1
Muki, johon ilmestyy punainen sydän, kun siihen kaataa kuumaa juomaa. Christmas = Love.

2. Jotta miehisyyteni voisi kuitenkin säilyä edellisestä huolimatta, tämäkin on aika cool:

blog2
Koska on aamuja ja aamupalaverejä, jolloin kahvikupista on hyvä saada vähän tukevampi ote.

3. Radio-ohjattava trukki on henk. koht. suosikkini, ja monen monen asiakkaan suosikki vuodesta toiseen:

blog3
Radio-ohjattava trukki. Tällä voi ohjata vaikka muutaman Wiener Nougat -joulusuklaan kuljetuslähetystä keittiöstä sohvalle.

4. Omenasorvi. On vaan hauskaa…

blog4
Onhan se nyt aika hauskaa veivailla ja nautiskella 🙂 – Psssst, porkkanan teroitin pääsee aika lähelle tätä hauskuudessaan…

5. LED-suihkukapula. Ja peseytyminen ei ole enää koskaan entisensä…

blog5
Veden lämpötilan mukaan väriä vaihtava LED-suihkukapula.

– Katso koko valikoima osoitteesta: Suomi-varasto, sekä myymälästä löytyvät tuotteet täältä.

 

Ville Majanen

Lisää kuvia ja tarina ”20 kuvaa Shenzhenistä Mäntsälään -blogikirjoituksessa

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]