e-ville on tunnettu Kiinasta käsin toimivana suomalaisena verkkokauppana, josta asiakkaat saavat edullisesti laadukasta elektroniikkaa ja kaikkea muuta kivaa, jota Suomesta ei välttämättä muulta saa. Ennen kaupankäyntiä on jarrutellut Kiinan posti ja tulli kokorajoitteillaan. Ennen kun e-villen tiimiläiset ovat nähneet hienoja tuotteita katukuvassa tai messuilla, on ollut aina koot mielessä ja ruvennut harmittamaan, koska kaikkea ei ole voinutkaan lähettää Suomeen. Myös kilpailijat ovat ärsyttäneet, koska he ovat pystyneet toimittamaan tuotteita, mutta hinnat ovat olleet kohtuuttoman kalliita. Oli aika tehdä asialle jotain!

Maailman suurimmilta messuilta löysimme muun muassa sähkökäyttöisiä Ferrareita ja Bemareita.
Maailman suurimmilta messuilta löysimme muun muassa sähkökäyttöisiä Ferrareita ja Bemareita.

e-ville.comin uudet tuulet

Nyt olemme e-villessä ottaneet uuden askeleen ja aloittaneet laivarahti lähetykset Suomeen. Voimme ladata konttiin niin isoa tavaraa kuin haluamme. Tämä siis mahdollistaa yli 2 kg painavien tuotteiden lähetyksen Suomeen ja se onkin tovin näkynyt valikoimassamme. Kaikki tietävät, että uudet tekniset innovaatiot valmistetaan usein Kiinassa. Näimme tässä mahdollisuuden ja lähetimme testiksi pari erilaista sähköllä toimivaa yksipyöräistä (Zero Wheeler Black & Zero Wheeler Air) ja Segwayn tapaisen isomman kulkupelin Zero Cruiserin. Ja mitä tapahtuikaan, pari päivää ja suuren suosion vuoksi kaikki olikin myyty loppuun. Tästä saimmekin idean; Tarkoituksenamme on lähettää laivarahdillinen tai kaksi (riippuen kysynnästä) Suomeen ja asiakkaamme voivat tilata isoja tuotteitamme täältä Kiinasta käsin, jotka laitamme tulemaan laivarahdin kautta puolentoista kuukauden toimitusajalla.

Tsekkaa alta video. Allekirjoittanut testaa huikeaa uutuuttamme Zero Wheeler Airia, joka on varustettu päitä kääntävillä LED-valoilla ja Bluetooth-kaiuttimilla! Video kuvattu SJ5000 WiFi HD -actionkameralla

Shenzhen – asian ytimessä

Yksi osa työstämme on seurata nykytrendejä ja myös kilpailijoidemme tarjontaa, että pysymme ajantasalla ja fakta on, että suurin osa elektroniikasta tänä päivänä valmistetaan Aasiassa ja todella paljon juuri täällä Etelä-Kiinassa. Toimistomme ja varastomme sijaitsee Shenzhenissä, joka on yksi maailman kasvavimmista teollisuuskaupungeista, jossa on myös maan nopein väestönkasvu ja Hongkongin rajakaupunkina olemme juuri siellä ytimessä! Ihmisillä on ollut mielikuva ja osa länsimaalaisista ovat edelleen skeptisiä sen suhteen, että Kiinasta valmistetut tavarat eivät ole laadukkaita. e-villen tiimi testaa jokaisen tuotteen ja joissain tapauksissa käymme myös tehtaalla tutkimassa heidän toimintatapoja ja tuotantolinjaa.

Kävimme toimistopäällikkömme kanssa Zero Cruiserin tehtaalla.
Kävimme toimistopäällikkömme kanssa Zero Cruiserin tehtaalla.

Ole mukana ideoimassa uutta laivarahtiamme ja tunnetusti palkitsemme hyvistä ideoista

China Post on nostanut hintojaan viime aikoina ja nykyisin jos tuote painaa yli kilon, tulee tuotteesta postikuluineen nopeasti ikävän kallis. Haluamme kuitenkin pitää tuotteemme edullisena ja toimitusajan mahdollisimman nopeana. Onneksi meidän tuotteita saa koko ajan enemmän ja enemmän Mäntsälän ”suomivarastoltamme” 1-3 päivän toimitusajalla. Nyt myös isompiakin tuotteita! Seuraava kontillinen tavaraa saapuu Mäntsälään syyskuun puolivälissä ja pitää sisällään makeita uutuuksia. Kannattaa siis pitää silmät auki!

Ideoimme nyt seuraavaa laivarahtia ja haluamme antaa palloa asiakkaillemme. Kerro sinä, mitä meidän kannattaisi lähettää Suomeen? Lähdemme nyt etsimään sopivia tuotteita talvelle ja ensi keväälle. Ole mukana vaikuttamassa. Me e-villessä palkitsemme asiakkaamme toteutuneista tuoteideoista.

Katso alta e-villen ehdottomasti makeimman tuotteen esittelyvideo. Video kuvattu SJ5000 WiFi HD -actionkameralla ja kuvaaja rullasi perässä Zero Wheeler Blackilla.

Meillä on ollut kova homma pystyä vastaamaan suuren kysyntään. Erittäin makea maastopyörä ”Fatbike” on jo kaksi kertaa myyty loppuun, heti kun kontti on saapunut Suomeen. Samoin Radio-ohjattava kaivinkone myi loppuun kahdessa päivässä. Nyt lähetimme uuden satsin kaivinkoneita. Myös Zero Wheeler Black myi loppuun parissa päivässä ja ennakkotilauksia on tullut tuotteesta jo useita. Myös Zero Wheeler Air oli menestys ja myös sitä on mahdollista tilata ennakkoon. Sähkökäyttöisistä kulkuneuvoista ehdottomasti siistein on Zero Cruiser A6, jota on vielä pari kappaletta jäljellä Mäntsälän toimipisteellämme. Vielä kerkeät hommaamaan tämän huikean menopelin 1-3 päivän toimitusajalla! Kun ne ovat parin päivän päästä myyty loppuun Suomesta, otamme ennakkotilauksia vastaan. Kannattaa siis olla nopea, jos haluat Cruiserin parissa päivässä itsellesi!

Tuotteet voit tilata normaalisti menemällä tuotteeseen ja maksamalla tuotteen 23. elokuuta puoleen yöhön mennessä ja tuotteet saapuvat Suomeen lokakuun puolivälissä. Muista käyttää alennuskoodia ”ENNAKKO” saadaksesi 30€ alennuksen tuotteesta. Kysymykset tuotteista ja ennakkotilauksesta voi lähettää asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella.

Tuotteiden testausta

Lähetimme Mäntsälän varastollemme testikappaleet jokaisesta uudesta sähkökäyttöisestä menopelistä ja niitä on lähitulevaisuudessa mahdollista käydä testaamassa paikan päällä. Seuraa Mäntsälän varastomme Facebook-sivuilta, milloin voit käydä testaamassa laitteita.

Zero Wheelerit eivät siis ole mitään leikkikaluja, vaikka niillä kruisailu onkin erittäin hauskaa. Laitteella on helppo ajaa, kun vähän aikaa harjoittelee ja noudattaa ohjekirjan neuvoja. Videolla näet kuinka voi käydä jos pelleilee liikenteessä.

Alta pääset tutustumaan tuotteisiin verkkokaupan puolelle:

Ferrari lasten sähköauto

– Zero Wheeler Black

– Zero Wheeler Air

– Zero Cruiser A6

– Fatbike

– Antti Matikainen
[email protected]