Tuotepäälliköiden ja muiden markkinointi-ihmisten lisäksi taustalla kauppaa pyörittää ja kehittää e-villen tech-tiimi. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä etänä Siperian aroilta koodaava Dima ja  allekirjoittanut itse täältä Shenzhenistä, sekä freelancerina auttava ”Space-Olli” Hong Kong-Suomi -akselilla. Kaupan kehitystöihin kuuluu jatkuva kaupan kehittäminen mm. AB-testien ja bugikorjauksien kautta. Pyrkimyksenä on täyttää nykypäivän vaatimukset niin tietoturvan kuin käytettävyyden ja sen kautta asiakastyytyväisyyden osalta. Kaupan kehityksen lisäksi projekteihin lukeutuu mm. brändi-sivujen luonti ja hallinnointi, hakukoneoptimointi, serverien ylläpito sekä mm. tekoälyyn pohjautuva suositusalgoritmi.

Työmäärän kasvaessa haemmekin nyt joukkoihimme osaavaa front-end -koodaria kehittämään verkkokauppaamme nykypäivään!

Vaatimuksia, mitä pitäisi takataskusta löytyä, olisivat vähintäänkin seuraavat:
PHP7
MySQL/MariaDB
HTML
CSS
jQuery/Javascript
IDDQD

Eduksi katsotaan erityisesti osaaminen nykyaikaisissa frontend frameworkeissa, AngularJS, AMP yms.

Mikäli olet kiinnostunut koodarin paikasta verkkokaupassamme, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon ja työnäytteiden kera osoitteeseen [email protected]. Työpaikkasi tulisi olemaan Thaimaan toimistollamme Bangkokissa tai Kiinan tukikohdassamme Shenzhenissä. Jos e-ville ei vielä ole yrityksenä tuttu sinulle, kannattaa lukea e-villen 10-vuotisblogipostaus.

Kerro hakemuksessa miten kehittäisit kauppaamme, erityisesti frontin osalta. Kerro myös mitä teknologioita käyttäisit ja muita mahdollisia kehitysideoita, sekä näkemyksiäsi siitä mitä kaupastamme mielestäsi puuttuu.

Mainitsethan hakemuksen yhteydessä myös palkkatoiveesi.

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected].

Muita vanhoja työpaikkailmoituksia voi selata osoitteesta http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/. Uusista työpaikoista ilmoitetaan mm. blogin uutiskirjeissä.