HUOM! Nouto- ja palvelupiste lakkautettu. Kiitos veljeksille hyvin sujuneesta yhteistyöstä! E-villen asiakaspalvelu- ym. kysymyksissä ota yhteys [email protected]

Mäntsälän varastomyymälästä saamamme positiivisten kokemusten ja rohkaisevan palautteen kannustamana päätimme avata toisen toimipisteen. Espoon Lommilasta löytyi sopivan yrittäjä- ja palveluhenkinen partneri Kehä 3:n varrelta, osoitteesta Fallåker 1. Täällä, loistavien kulkuyhteyksien päässä, veljekset Ville ja Vesa Toivanen pyörittävät Mönkijävarikko Oy -nimistä yritystä. Mönkkäreiden ja mönkijätarvikkeiden ohella liikkeestä saa nyt myös e-villen suosituimpia tuotteita. Sinne voi myös jättää asiakaspalautuksia ja viallisia tuotteita, ja sieltä voi noutaa e-villen verkkokaupasta tilattuja tuotteita ilman postikuluja. (Suomivaraston valikoimista. Myöhemmin tilaaminen noutopisteisiin onnistuu myös Kiinan varaston tuotteille.)

IMG_7287 (Medium)
Ville Toivanen, Ville Majanen ja Vesa Toivanen vasta avatun Showroomin ja noutopisteen keskellä.

 

Mönkijävarikko kehä kolmosen suunnasta.
Mönkijävarikko kehä kolmosen suunnasta.

Miten homma toimii? Mikä on Mönkijävarikko ja ketä ovat kaverukset yrityksen taustalla?

Mönkijävarikko Oy perustettiin pari vuotta sitten Ville ja Vesa Toivasen harrastuksen ja intohimon pohjalta. Firma starttasi pienistä ”kellaritiloista” ja muutti sittemmin nykyisiin Fallåkerin tiloihin Espooseen. Tilaa on parisataa neliötä ja kauppa käy ihan mukavasti.

”Mönkijäharrastajien porukka on tosi yhteisöllinen ja tiivis. Enimmäkseen on miehiä, mutta on naisiakin”, toimitusjohtaja Ville Toivanen kertoo. ”Uskon, että meillä on paljon samanhenkisiä asiakkaita kuin e-villellä”, Vesa Toivanen lisää.

IMG_7290 (Medium)
Espoon liikkeessä on upeita vehkeitä harrastajille ja aktiiveille. Mönkijävarikolta saa laitteet esim. metsätöihin!

Tervetuloa Espooseen koeajamaan Trapper-mönkijöitä samalla,
kun noudatte e-villen verkkokauppatilauksia
– Vesa Toivanen

IMG_7283 (Medium)
Mönkkäreitä on perinteisiä malleja ja suosiotaan kasvattavia UTV-versioita, jotka luokitellaan traktoreiksi ja niissä on istumapaikat kahdelle.

Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi  ’nouto myymälästä’,
ja koukkaa tilaukset matkaan täältä. Sähköpostilla tulee ilmoitus,
kun lähetys on noudettavissa.

IMG_7294 (Medium)
Espoon myymälässä on hyvin tilaa e-villenkin tuotteille.


Tilattaessa e-villen suomivarastosta voi kassalla valita toimitustavaksi noudon Espoon tai Mäntsälän toimipisteestä. Noutopisteitä avataan kevään aikana lisää. Toimipisteitä ollaan avaamassa seuraavaksi mahdollisesti Kuopioon, Mikkeliin, Jyväskylään, Vaasaan ja Riihimäelle. Toimipaikkojen haku on parhaillaan käynnissä. Kysy allekirjoittaneelta lisätietoja ([email protected])

noutopiste_checkout
Mikäli haluat tilata netistä ja noutaa lähetyksen toimipaikastamme, valitse kassalla ”Nouto liikkeestä” ja sen liikkeen nimi, joka on parhaiten reittisi varrella. Nouto liikkeestä on ilmainen. Tuote on noudettavissa 0-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Saat sähköpostiin tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Tällä hetkellä nouto onnistuu vain suomivarastossa oleville tuotteille.

Villeltä ja Vesalta käy kätevästi myös laitteiden korjaaminen ja huolto

Ville on koulutukseltaan autosähkötekniikan insinööri. Hänellä on teknisten vimpaimien ja bensakäyttöisten härveleiden korjaamisesta ja huoltamisesta jo 10 vuoden kokemus. Niinpä Mönkijävarikko oli luonnollinen valinta myös e-villen laitehuoltojen toteuttajaksi. Nyt e-villen tuotevalikoiman laajentuessa lumilinkoihin, perämoottoreihin, siimaleikkureihin, jyrsimiin ym. koneisiin on luotettava ja osaava huoltojärjestely toiminnan edellytys. Takuu- ja huoltoasioissa ollaan ensisijaisesti kuitenkin yhteydessä e-villen asiakaspalveluun, [email protected].

IMG_7301 (Medium)
Ville Toivanen on pätevä korjaamaan ja huoltamaan mönkijöitä ja pienkoneita.

Keskusvarasto- ja postituspiste Mäntsälässä on auki joka arkipäivä. e-villen suomivaraston verkkokauppatilaukset käsitellään Mäntsälässä päivittäin. Tuotamme lisäksi edullista logistiikkapalvelua myös muille verkkokaupoille ja postimyyntiyrityksille. Pyydä tarjous varastointi- ja postituspalveluista sekä edullisista pakkausmateriaaleista Velkulta!

IMG_7356 (Medium)
Mäntsälässä toimiva e-villen Suomen keskusvarasto palvelee joka arkipäivä. Tarjoamme varastointi- ja postituspalveluja myös muille yrityksille ja järjestöille. Pyydä tarjous Velkulta!

Terveisiä talvisesta Mäntsälästä!

Huippua kevättä kaikille! Ollaan yhteyksissä!

Ville Majanen

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]

20 kuvaa matkasta Shenzhenistä Mäntsälään, sekä
Uutinen: e-ville avasi varastomyymälän Mäntsälään
Ryhdy e-villen liikekumppaniksi