Verkkokauppa e-villen tuotteista ja palveluista on iloa tuhansille suomalaiskuluttajille kuukausittain. Lisäksi firmamme työllistää täällä Kiinassa n. 20 henkilöä, joista suomalaisia on tällä hetkellä 7. Porukassamme on myös muutama freelanceri ja osa-aikainen työntekijä tai läheinen yhteistyökumppani. Olemme viime aikoina lähentäneet yhteistyötä myös muutamien asiakkaiden kanssa, joista esimerkiksi tuotteita testaileva ja arvosteleva Ville Santikko on varmasti teille blogin lukijoille tutuin. (Lue Ville Santikon viimeisin tuotearvostelu tästä). Katso myös muut ”asiakkaan arvostelussa” -blogikirjoitukset.

Kirjoitan tässä blogikirjoituksessa muutamia tapoja, miten sinä voit päästä yhteistyöhön e-villen kanssa tai hyötyä e-villestä (osa 1).

Tuotearvosteluista, -kuvista ja -videoista saa rahaa

Suurimmalle osalle e-villestä tuotteita tilanneista tuotearvostelujen kirjoittamisen mahdollisuus onkin jo tuttu. Kanta-asiakasjärjestelmämme toimii siten, että rekisteröityneet tai tilauksen yhteydessä rekisteröityvät asiakkaat saavat ensinnäkin 1% tilauksen arvosta kanta-asiakasrahaa. Eli 100€ tabletin tai kännykän ostaja saa automaattisesti 1€ edestä ostohyvitystä, alennusta seuraavasta tilauksestaan. Kustakin tuotteesta on mahdollisuus lisäksi ansaita 4€ kanta-asiakasrahaa. 0,50€ saa antamalla tuotteelle tähtiarvosanan ja kirjoittamalla lyhyen kuvauksen kokemuksista tuotteen kanssa. Ottamalla tuotteesta pari kuvaa vaikkapa kännykkäkameralla saa 1:n euron (0,50€ / kuva). 2,5€ saa vielä, kun filmaa tuotteesta lyhyen tuote-esittelyvideon, lataa sen Youtubeen ja liittää linkin tuotearvosteluun.

100€ tabletista voi saada siis 1€+4€ = 5€ takaisin. Oikein halvasta tuotteesta voi jäädä jopa vähän voitolle, eli saada enemmän asiakasrahaa palkinnoksi kuin itse tuote maksaa. Näin on esim. tämän e-ville.com -heijastimen kohdalla, joka maksaa vain 0,95€.

Tuotearvosteluista maksetaan 0,5-4€. DooGee 310 -kännykkään tulleita asiakkaiden arvosteluja.
Tuotearvosteluista maksetaan 0,5-4€.
Kuvassa DooGee 310 -kännykkään tulleita asiakkaiden arvosteluja.

Kerro kaverille ja saat provisiota tuttujen tekemistä tilauksista

Jokaisen asiakkaan sähköpostiosoite tai asiakasnumero toimii automaattisesti alennuskoodina muille asiakkaille. Vinkkaa siis kaverillesi verkkokauppa e-villestä ja pyydä heitä kirjoittamaan sinun meiliosoitteesi suosittelijaksi, ja hän saa ostoksestaan 5% alennusta. Jokaisesta tilauksesta, missä sinut mainitaan suosittelijana, sinä saat 5% asiakasrahaa. Niinpä ystäväsi 100€ kännykkätilauksesta hän saa 5€ alennusta, ja sinä saat 5€ asiakasrahaa. Mikäli et halua antaa sähköpostiosoitettasi yleiseen jakoon, myös asiakasnumerosi toimii alennuskoodina (esim. 251934). Pyydä asiakasnumeroa asiakaspalvelultamme tai katso se täältä:

Löydät asiakasnumerosi "kanta-asiakasrahat" -osiosta.
Löydät asiakasnumerosi ”kanta-asiakasrahat” -osiosta.

.

Tilaa e-villen mainoksia ja alennuskoodeja jaettavaksi naapurustoon, kahvilaasi, järjestöllesi tai työpaikallesi

Katalogimme ovat osoittautuneet tehokkaaksi tavaksi saada uudenlaista kiinnostusta verkkokauppaamme kohtaan, sekä aktivoida uusia asiakkaita. Teemmekin nyt neljä kertaa vuodessa ilmestyvän tuotekatalogin ja lähetämme sen kaikille asiakkaillemme. Mikäli haluat jakaa näitä lähipiirillesi ja tienata ylimääräistä rahaa, tilaa joko 10 tai 45 kappaleen nippu verkkokaupastamme kotiisi tai toimistollesi. Mikäli sinulla on ajatus laajamittaisemmasta yhteistyöstä, meilaa allekirjoittaneelle ja kerro tarkemmin toiminnastasi tai suunnitelmastasi. Sinulla voi olla esim. oma järjestö, juniori- / urheiluseura, partioporukka tai luokkaretkihanke, jolle tämä voisi olla toimiva varainhankintakeino muun toiminnan ohessa. Voit myös tilata niput kaikista vuoden neljästä katalogista ”kestotilauksena”.

Siirry tilaamaan katalogeja (10 tai 45 kpl nippu).

Myyntiä voi seurata verkkokauppamme ”oma tili” -osiosta.

Katalogilla voi mainostaa helposti verkkokauppaa ja antaa oman alennuskoodin tutuille.  Kun alennuskoodia käytetään, saat 5-10% komissiota ostosten arvosta.
Katalogilla voi mainostaa helposti verkkokauppaa ja antaa oman alennuskoodin tutuille. Sähköpostiosoitteesi toimii alennuskoodina.
Kun alennuskoodia käytetään, saat 5-10% komissiota ostosten arvosta.

Laita e-villen tarra autoon ja alennuskoodi LED-valotauluun takaikkunalle

Yhteistyömahdollisuuksia on paljon. Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopivin malli! Paljon autoilevalle helppo tapa pienille lisäansioille on kytkeä tämä tuote auton takalasiin:

Auton takaikkunaan imukupeilla kiinnitettävä LED-viestitaulu. Tauluun voi tallentaa 9 eri viestiä, joista yksi voi olla esim. ”Autotuotteet verkkokauppa e-ville.com – muista alennuskoodi seppo5, kun teet tilauksen!”

Tilaa LED-mainostaulu hintaan 9,95€ käyttämällä alekoodia ”ledmainos9”. Siirry tilaamaan.
 Pyydä asiakaspalvelultamme myös autoon kiinnitettäviä tarroja!

Katso video:

Loppuvuonna 2014 jopa 10% suosittelijakomissiota!

Nyt loppuvuonna 2014 yli 50€ asiakasrahaa suosittelemalla keränneet henkilöt (myyntiä saavutettu 1000€ arvosta), porukat tai järjestöt nousevat 7,5% komissioluokkaan. Tuhat euroa ylittävän myynnin osuudesta saat 7,5% provisiota. Yli 2000€ saavutetusta myynnistä maksetaan 10% provisiota. Niinpä yhden kännykän tai tabletin esittelystä tai vinkkaamisesta ostajalle saa 10-25€ palkkion.

0 – 1000€ myyntiä = 5% asiakasrahaa
1000-2000€ myyntiä = 50€ + 7,5% tuhat euroa ylittävästä osuudesta
2000€+ myyntiä = 125€ + 10% kaksituhatta euroa ylittävästä osuudesta

Mikäli suosittelun perusteella tulee esim. 3500€ myyntiä, on laskukaava 1000€ x 5% + 1000€ x 7,5% + 1500€ x 10% = 275€

Yli 100€ suosittelijakomissiot voi saada joko asiakasrahana (tuotteita verkkokaupasta ilmaiseksi) tai pankkisiirtona tilillesi. (Vastaanottaja vastaa mahdollisista veroista).

Huom. verkkokauppaohjelma ei laske 7,5-10% korotettua komissioita automaattisesti. Ota yhteys asiakaspalveluun, kun haluat tyhjentää kanta-asiakastilisi, niin laskemme todellisen provision manuaalisesti.

Tilaa yrittäjä- ja yhteistyökumppaniuutiskirje

Blogissamme ja facebookissa olemme vihjailleet Suomeen perustettavasta varastosta ja toimipisteestä. Mäntsälässä e-villellä jo onkin takuuhuoltopiste ja yksi shop in shop -myymälä, missä on muutama tuote esillä. Suomen varastot ja muutama kivijalkakauppa tullaankin perustamaan vielä hyvin ennen joulumyyntejä.

Verkkokauppa e-villen pilottimyymälä Mäntsälän Nummisissa.
Verkkokauppa e-villen pilottimyymälä Mäntsälän Nummisissa.

 

E-villen tiimin Kiina-osaamisesta ja toisaalta paikallisista, siellä Suomessa olevien yrittäjien energiasta ja verkostoista voi syntyä todella hyvin toisiaan tukevia yhteistyökuvioita. Pystymme täältä Kiinasta tarjoamaan hankintatoimen apua, eli etsimään sopivia tehtaita ja tukkureita suomalaisille maahantuojille ja kaupoille. Toisaalta Suomessa olevat toimijat, kaupat, huoltopisteet, kahvilat ja vaikka parturit voisivat antaa kodin e-villen tuotteille (shop in shop) ja saada valikoimastamme lisämyyntiä ja liikennettä toimipisteeseensä.

Räätälöimme kullekin kivijalkamyymälälle sopivan tuotesortimentin e-villen tuotteista ja valmistelemme oheismateriaalin, jotta kauppiaalle koituisi yhteistyöstä mahdollisimman vähän vaivaa.
Räätälöimme kullekin kivijalkamyymälälle sopivan tuotesortimentin e-villen tuotteista ja valmistelemme oheismateriaalin, jotta kauppiaalle koituisi yhteistyöstä mahdollisimman vähän vaivaa.

 

Ville MajanenMillä paikkakunalla sinä toimit? Mahtuisiko tiloihisi pari hyllyä e-villen tuotteta esille? Mitkä tuotteet voisivat toimia meidän nykyisistä valikoimista tai muualta?

 

Tilaa yrittäjä- ja yhteistyökumppaniuutiskirje täältä ja / tai ota yhteyttä [email protected].

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]