Joulu on mukavaa aikaa varsinkin heille, joille pukki on yllättäen tuonut upouuden kiiltävän PlayStation 4 pelikonsolin. PS4 itsessään on ilmiömäinen laite, mutta tunnetusti Sony on varsin kitsas mukana tulevien lisätarvikkeiden suhteen ja usein myös laskuttaa korkeita hintoja erikseen myydyistä tarvikkeista kuten ohjaimista, telineistä, headseteistä ja jäähdyttimistä. e-villellä on laaja valikoima tarvikkeita PS4 konsolille ja kasasinkin listan erinomaista hinta-laatusuhdetta tarjoavista PS4 tarvikkeista, jotka jokaisen PlayStation 4 pelaajan kannattaa hankkia.

PlayStation 4 lisäohjaimia halvemmalla

Yleisin tarvittava lisätarvike PS4:lle on varmasti lisäohjaimet. Ohjaimia tulee usein niiden korkean hinnan takia lisäksi ostettua aina liian vähän. Hydra Retaliator on laadultaan erinomainen ja ominaisuuksiltaan lähes alkuperäistä DualShock 4 ohjainta vastaava (ei kaiutinta). Hintaa kuitenkin tällä ohjaimella on mukavan paljon alkuperäistä vähemmän ja bonuksena ojaimessa on vielä todella hyvät kumigripit!

Maailmanluokan 7.1 tilaääni langattomasti PS4:lle

Hydra HUHD 7.1 langaton headset tuo laadukkaan 7.1 surround äänen korvillesi. Kuulokkeet toimivat oman sisäisen 7.1 dekooderin ja virtualisoinnin ansiosta suoraan plug-n-play tyyppisesti. Lähetin vain PS4:n USB-porttiin ja virta päälle! Kuulokkeiden panta tekee hyvää työtä painon poistamisessa korvilta ja kylmägeelillä varustellut tyynyt vähentävät hikoulua uskomattoman tehokkaasti. Korvia ei näissä kuulokkeisa tarvitse siis paistaa kuin joulukinkkua pitkienkään pelisessioiden aikana. Mikäli langattomuus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, edullisemmin laadukkaat 7.1 tilaäänet konsolille saa myös VPRO VH300 headsetin hankkimalla.

Pelit ja pensselit järjestykseen

Asiaan kuuluvasti konsolin myötävaikutuksesta pelejä alkaa myös usein kertyä melkoinen liuta nurkkiin. Järjestyksessä olevista peleistä haluamansa löytää nopeammin ja levyt pysyvät myös paremmassa kunnossa. Tämä edullinen PS4 tuuletinteline ohjaintelakoilla pitää kätevästi ja siististi konsolin, pelit ja ohjaimet yhdessä paikassa, kun niitä ei käytetä. Teline mahdollistaa kahden DualShock 4 ohjaimen lataamisen samanaikaisesti ja lisäksi telineen pohjasta löytyy vielä 3 tuuletinta, jotka pitävät konsolin viileänä ja pidentävät sen elinikää.

 

 

e-villeltä löytyy myös paljon muita PlayStation tarvikkeita joten vilkaise samalla koko PlayStation tarvikevalikoima. Lisäksi pelatessa kunnon tuolilla on myös merkitystä niin viihtyvyyden kuin ergonomiankin kannalta. Kannattaakin harkita myös kunnon pelituolin hankintaa niin peli- kuin työkäyttöönkin. Esimerkiksi Hydra Fury pelituoli hämmästyttää hinta-laatusuhteellaan. Lue lisää Hydra Fury pelituolista.