Kesä on taas tuloillaan, ja nyt e-villellä olisi tarjolla ehkäpä siistein kesätyöpaikka mitä Suomesta voi löytää!

Etsimme e-villen pakettien kuljetukseen kesätyöntekijöitä PK-seudulle, Joensuuhun, Rovaniemelle, Vehmersalmelle ja Keravalle .

Alla video, jossa tyylinäyte paketinroudaajan arjesta.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Pakettien noutaminen lähimmästä Postin konttorista tai Matkahuollosta ja niiden toimittaminen asiakkaalle

Tarjoamme:

Tarjoamme hyvän palkan asiakasrahana, jolla voit kesäpäivän hikoilun päätteeksi virkistää itseäsi ostamalla e-villestä vaikka olutvyön tai juomatornirepun after wörkkeja varten. Palkkaus sisältää myös bonuksia nopeiten kuljetetuista paketeista. Työntekijä saa pitää sähköisen yksipyöräisen työn päätyttyä parin kuukauden pestin jälkeen.

Työntekijöiden turvallisuus on tärkeää e-villelle. Kiinnitämme siis työntekijän otsaan kiinni Diel M10+ Action-kameran mahdollisten onnettomuuksien selvittelyä varten. Työntekijän on pidettävä markkinointi- ja turvallisuussyistä päässään Hevosenpää -naamaria.

Oikea henkilö työhön?

  • Olet fyysisesti hyvässä kunnossa, sillä e-Wheelerillä ajamisessa tarvitset tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Työntekijällä olisi hyvä olla sikspäkki missä muodossa tahansa (työaikaan ei juotuna)
  • Olet ahkera, järjestelmällinen, erittäin nopea ja hoidat asiat loppuun satoi tai paistoi
  • Bonuksena koemme, että sinulla on kokemusta pakettien kantamisesta ja tunnet kaupunkisi. Mutta ei hätää jos et tunne, annamme sinulle käyttöön GPS-laitteen (kiinankielinen)

Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] 

Työpaikan osoite: Yhdystie 1, 04600 MÄNTSÄLÄ, Uusimaa, Suomi
Palkkaus: Asiakasraha ja mehevät bonukset
Työn luonne: Kesätyö
Työ alkaa: Heti kun lumet sulaa
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 4-6kk