Vuosi on vaihtunut! Tervetuloa vuosi 2015. Voimmeko kuitenkin muistella vielä hetken edeltävää vuotta, koska se on ollut merkittävä e-villen blogille? Edellisen vuoden aikana kirjoituksia on julkaistu 63 kappaletta. Voisin melkein väittää, että viime vuoden puolella blogi on saanut kunnolla tuulta alleen. Osa kirjoituksista on e-villen työntekijöiden ja harjoittelijoiden kirjoittamia. Isoin kiitos kuuluu kuitenkin tuotetestaajillemme. Kiitoksia teille, jotka olette jaksaneet nähdä vaivaa omien tuotekokemuksienne jakamisessa.

Tässä koottuna viisi suosituinta bloggausta vuodelta 2014.

 

1. Laadukkaita nappikuulokkeita etsimässä – Xiaomi Piston 2 -kuulokkeet

Xiaomi, tuo Aasian Apple, joka tällä viikolla lunasti itselleen maailman arvokkaimman Start-upin tittelin. Xiaomi tunnetaan edullisista huippuluokan älypuhelimista. Puhelimet eivät ole kuitenkaan ainut asia, mitä Xiaomi osaa tehdä oikein. Asiakkaamme arvosteli todella laadukkaat Piston 2 -kuulokkeet. Arvostelu ei ole pelkästään kattava, vaan kaiken lisäksi todella viihdyttävää luettavaa.

Lue tuotearvostelu täältä

Voit myös tutustua tuotteeseen verkkokaupan puolella täältä

 

 

Kuva4

 

 

2. SJ4000 sekä SJ4000 WiFi

Alkuvuodesta kauppaamme tuli myyntiin Gopron pahin haastaja:  SJ4000 Action-kamera. Konkaritestaajamme Ville Santikko kirjoitti kamerasta todella laadukkaan tuotearvostelun. Villen tapaan kamerasta tehtiin myös todella laadukas videoarvostelu. Myöhemmin vuodesta saimme kameran päivitetyn version, missä tärkeimpänä uudistuksena oli WiFi-ominaisuus. Halusimme tehdä blogin joka toisi esille näiden kameroiden suurimmat erot. Kukas muukaan tähän tehtävään olisi sopinut paremmin kuin Ville Santikko.

 

SJ4000 Arvostelun sekä videon voit löytää täältä
S
J4000 Vastaan SJ4000 WiFi löytyy täältä

 

Mikäli kauppaan mielit  SJ4000 pääset tutkimaan täältä
SJ4000 uudempi WiFi:lla varustettu versio löytyy täältä

 

 

sj4000 wifi värit

 

3. e-ville.com avasi varaston ja palvelupisteen Mäntsälään – Toimitusaika 1-3 vrk!

Ainut mistä saamme toistuvasti palautetta on e-villen pitkät toimitusajat. Tätä haastetta vastaan kamppailemaan perustimme Suomen varaston sekä palvelupisteen.

Lue lisää Suomen toimipisteestämme täältä

Suomen varaston tämän hetkiseen tuotevalikoimaan pääset tutustumaan täältä

 

Mäntsälän Uutiset teki e-villestä jutun paikallislehteen.

 

 

 

4. Lue miten poistat vikakoodit Vgate MaxiScan VS809 OBD-lukijalla

Yksi suosituimmista ja mysteerisimmistä tuotteistamme ovat olleet auton viivakoodin lukijat. Aina laitteen käyttöönotto ei vain ole ruusuilla tanssimista. Asiakkaamme testasi Vgate MaxiScan OBD2 -vikakoodinlukijan.  Samalla hän teki loistavia esittelyvideoita esimerkiksi vikakoodien ja livedatan tarkastelusta. Kirjoitus tuli tarpeeseen ja onkin ollut todella suosittu tee-se-itse auto harrastelijoiden keskuudessa. Uskallan väittää, että tästä kirjoituksesta on ollut apua monelle.

Lue tuotearvostelu täältä

Itse tuotteeseen pääset tutustumaan täältä

 

vgate maxiscan vs809

 

5. Kuvat kamerasta talteen langattomasti – Toshiba WiFi FlashAir asiakastestissä

Toshiba on tehnyt tajunnanräjäyttävän hyvän muistikortin. Kortin tärkeimpänä ominaisuutena on se, että se luo langattoman verkon johon mikä tahansa tähän kykenevä älylaite voi liittyä. Tämä taas mahdollistaa esimerkiksi sen, että voit langattomasti siirtää järjestelmäkameralla juuri ottamasi kuvat puhelimeesi. Asiakkaamme testasi tuotteen ja kirjoitti siitä kattavan arvostelun.

 

Tuotearvosteluun pääset täältä

Tutustu tuotteeseen kaupan puolella täältä:
8GT
16GT
32GT

 

 

81SZSU4EU2L._SL1500_

 

Sinustako e-villen tuotetestaaja?

 

Kuka tahansa voi olla e-villen tuotetestaaja

 

Haluatko tuotteita ilmaiseksi?

Kuka tahansa voi olla e-villen tuotetestaaja. Etsimme hyviä tyyppejä jakamaan käyttökokemuksia sekä arvostelemaan tuotteita. Kiitoksena kirjoituksesta meillä on ollut tapana antaa tuote  ilmaiseksi tai asiakasrahaa kauppaamme.

Onko sinulla jotain sanottaavaa tuotteistamme?  Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]

Muista mainita hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:

  1. Miksi juuri sinä olisit hyvä tuotettestaaja?
  2. Minkälaisia tuotteita sinä haluat testata?