Tässä kirjoituksessa on kuvia verkkokauppa e-villen tiimin pikkujoulun vietosta ja suomalaisten joulutunnelmista Kiinassa. Esittelyssä on myös Villen 7 lahjapoimintaa joululle 2015. Tilaa lahjat Suomi-varastolta viimeistään sunnuntaina 20.12. klo 20. niin ne ehtivät ajoissa perille Matkahuollon luotettavalla toimituksella!

Kauppiaat ja kaupan alalla työskentelevät valmistautuvat jouluun jo useita kuukausia etukäteen. Aasian tehtaiden järjestämillä hankintamessuilla joulukoristeita ja muuta kilkettä on esitteillä jo maaliskuussa. Merikontilla kun lähettää tavaraa, on testi- ja kuvauskappaleet pitänyt jo tilata kuukausia etukäteen, jotta ne on ehditty virittää kaikilta osin joulukuosiin. Vauhti kiihtyy, mitä lähemmäs joulun ”deadlinea” päästään. Kaikessa hötäkässä on syytä pitää mieli virkeänä ja omasta itsestä huolta.

Kaikessa hötäkässä on syytä pitää mieli virkeänä ja omasta itsestä huolta.

Joulunaikaan onkin jos jonkinlaista ohjelmaa: joulumarkkinoita, -myyjäisiä, -konsertteja, kauden päättäjäisiä ja pikkujouluja.

Verkkokauppa e-villenkin tiimi on ollut joulufiiliksissä

Meidän tiimissä tehtiin tänä vuonna vähän poikkeuksellinen pikkujoulujärjestely. Menimme nimittäin tiimin kanssa viettämään pikkujouluja paikallisen, Shenzheniläisen hotellin Octoberfest -tapahtumaan. Se olikin aikamoinen elämys kiinalaisille työntekijöillemme. Octoberfestillä oli hyvää saksalaista ruokaa, makkaraa, perunaa, hapankaalia, tummaa leipää ja tietenkin saksalaista olutta. Musiikkipuolesta vastasi aito saksalainen torviorkesteri ja persoonallinen keulahahmo laulatti ja tanssitti yleisöä.

Menimme tiimin kanssa viettämään pikkujouluja paikallisen, Shenzheniläisen hotellin Octoberfest -tapahtumaan.

IMG_3685
IMG_3699 Verkkokauppa e-villen tiimin viralliset pikkujoulut 2015 Shenzheniläisen hotellin Octoberfest -tapahtumassa.
IMG_3686
Suomalaispöytä pikkujouluissa

Suomalaiset tiimiläiset ovat noin muuten kuunnelleet joulun alla joulumusiikkia ja virittäytyneet tunnelmaan. Asiakaspalvelusähköposteihin vastaillessa, tuotekuvauksia tai blogikirjoituksia kirjoittaessa voi hyvin kuunnella tuttuja joulukappaleita. Viikko itsenäisyyspäivän juhlien jälkeen järjestettiin vielä suomalaiselle lähipiirille ”oikeat” pikkujoulut Hongkongissa. Ilta huipentui joulupukin vierailuun ja lahjanvaihtoon.

Asiakaspalvelusähköposteihin vastaillessa, tuotekuvauksia tai blogikirjoituksia kirjoittaessa voi hyvin kuunnella tuttuja joulukappaleita.

IMG_4330
Pikkujouluissa oli työkavereiden lisäksi entisiä kollegoja ja yhteistyökumppaneita.
julia ja joulupukki 2015
Julia oli ollut kilttina, ja sai pukilta lahjan 🙂
IMG_3629
Hongkongissa kaupunki on virittäytynyt joulutunnelmaan.

Työharjoittelijamme Arttu saa harjoittelun päätökseen nyt jouluna ja suuntaa vuoden vaihteen jälkeen takaisin Suomeen jatkamaan opintojaan. Artun kanssa käydään vielä porukalla syömässä ja juhlistetaan samalla hyvin sujunutta syksyä. Iso kiitos Artulle ahkeruudesta, kehitysideoista ja työpanoksesta esim. tuotevideoiden ja mm. Raspberry Pi -tuotteiden parissa.

Vuodenvaihteen jälkeen tiimiimme onkin tulossa uusina Pasi, Maarit, Joni ja uudelleen Mika!

E-villen tiimin jouluvalmistelut tänä vuonna alkoivat jo keväällä

Vuoden mittaan lisättiin n. 1500 uutta tuotetta kauppaamme. Tuotepäällikkömme Antti, Lasse, Tuomo, Julia ja Opri ahkeroivat mm. liikennekameroiden, leijulautoihin ja e-gyropyörienperuutuskameroiden, polkypyörien ja fillaritarvikkeiden, valvontakameroiden, GoPro-tyyppisten action-kameroiden, älypuhelimien ja tablettien, otsalamppujen, kalastusvälineiden, riistakameroiden, koiratuotteiden, lemmikkitarvikkeiden, LED-lamppujen, sisustustarrojen, radio-ohjattavien ja muiden lelujen parissa. Uutuuksia ja vanhoja kestosuosikkeja onkin myyty nyt syksyn mittaan kiihtyvällä tahdilla.

Antti ja muut tuotepäälliköt ovat lisänneet yli 1500 uutta tuotetta verkkokauppaamme tänä vuonna.
Antti ja muut tuotepäälliköt ovat lisänneet yli 1500 uutta tuotetta verkkokauppaamme tänä vuonna.

Vuosi sitten Mäntsälään avaamamme Suomi-varasto on otettu hyvin vastaan (lue juttu avajaisista ja katso 20 kuvaa matkalta Shenzhenistä Mäntsälään). Lähetimme sinne vuoden aikana 5 merikontillista tavaraa ja konsepti on otettu tosi hyvin vastaan. Tuntuu, että nopeammalle 1-3 arkipäivän Matkahuollon toimitukselle on kysyntää ja toisaalta paljon on mielenkiintoisia tuotteita, mitä ei kokonsa vuoksi voi täältä Shenzhenistä, Kiinasta käsin myydä. Normaali lentoposti ei kuljeta yli 2kg paketteja ollenkaan. Näitä isompia uutuustuotteita on ollut mm. fatbike-polkupyörät, Segway-tyyppiset sähkökulkuneuvot ja leijulaudat, sekä esim. chilin kasvattajille ja kotipuutarhureille tarkoitetut kasvivalot.

Nopeammalle 1-3 arkipäivän Matkahuollon toimitukselle on kysyntää.

e-ville laajentaa valikoimaa "lähivarastolle" Mäntsälään myös isompien tuotteiden osalta.
e-ville laajentaa valikoimaa ”lähivarastolle” Mäntsälään myös isompien tuotteiden osalta. Katso FatBike-fillarin tiedot verkkokaupasta.
Fatbike-polkupyöriä ja Segway-tyyppisiä sähkökulkuneuvoja menossa Matkahuollon linja-autokyytiin Mäntsälässä
Fatbike-polkupyöriä ja leijulauta-, gyropyöriä ja Segway-tyyppisiä sähkökulkuneuvoja menossa Matkahuollon linja-autokyytiin Mäntsälässä e-villen varastolta. Yhteistyö Matkahuollon kanssa on sujunut erittäin hyvin ja sen verkoston kuljettajat ovat olleet tosi ystävällisiä. Kuvassa Ventoniemen linja-auto.

Joulua lähestyttäessä koitimme lähettää Mäntsälään vielä muutamia tavaraeriä lentorahdilla, jotta joululahjoja ei olisi tarvinnut välttämättä tilata vielä marras- joulukuun vaihteessa. Tänä jouluna viimeinen postituspäivä joululahjoille Suomessa on maanantaina. Tilaa siis joululahjat Suomi-varastosta viimeistään sunnuntaina 20.12. klo 20.00, niin ehdimme käsitellä ne varmasti illan ja yön aikana ja vietyä Matkahuollon jakeluun maanantai-aamuksi. Noutotilauksia Mäntsälän liikkeeseemme voi tehdä keskiviikko 23.12. aamuun klo 05:00 saakka. Myymälä on avoinna aatonaattoon klo 17 saakka. Osoite on Yhdystie 1, 04600 Mänsälä (katso kartalta). Lämpimästi tervetuloa!

Noutotilauksia Mäntsälän liikkeeseemme toi tehdä keskiviikko 23.12. aamuun klo 05:00 saakka.

Myymälämme Mäntsälässä (Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä) on avoinna joka arkipäivä klo 9-17. Tervetuloa!
Myymälämme Mäntsälässä (Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä) on avoinna joka arkipäivä klo 9.30-17. Tervetuloa! (Katso tästä myymälän ajantasainen valikoima). Katso lisää kuvia myymälästä e-ville Mäntsälän facebook-sivuilta.

Kauppiaan joulun 2015 suosikkilahjat

Iso osa tuotteista e-villeen valitaan sillä ajatuksella, että josko itse voisi kuvitella tarvitsevansa tai ostavansa ko. tuotteen. Mikäli tuotteesta tykkää ensin itse, on sitä helpompi tarjota myös muille. Näin on myös joululahjatavaroiden osalta. Suomi-varastosta olikin nyt vaikea valita vain muutama suosikkituote. Itse suosin henkilökohtaisesti tarpeellisia tai käyttökelpoisia tuotteita.

Itse suosin henkilökohtaisesti tarpeellisia tai käyttökelpoisia tuotteita.

Joululahjatilauksien pakkaaminen käynnissä pari vuotta sitten.

Tässä siis lista tuotteista, mitkä eivät jää komeroiden tai kaatopaikan täytteeksi, mutta ovat kuitenkin ehkä vähän enemmän ”lahjahenkisiä” vaikkapa iskunkestävän kännykän, käsivalaisimenaction-kameran tai jopa muuten tuotteena erinomaisen valvontakameran sijasta.

 

 

Sija 1: Liukuesteet juoksijalle – 7,95€ (katso tuote)

(ja miksei ikäihmisellekin, tai kenelle tahansa, jonka toivoisi pysyvän pystyssä liukkailla kävelyteillä).

Irroitettavat piikit kenkiin. Hyvä lenkkeilijälle tai kenelle tahansa ulkona liikkujalle kenen toivoisi pysyvän pystyssä.
Irroitettavat piikit kenkiin. Hyvä lenkkeilijälle tai kenelle tahansa ulkona liikkujalle kenen toivoisi pysyvän pystyssä. Hinta vain 7,95€. Katso tuote verkkokaupasta.

 

 

Sija 2: GoPro tai muiden action-kameroiden kuvauskahva – 34,95€ (katso tiedot)

– Tämä tuote myös lahjaksi, mikäli sattuu olemaan sisäpiiritietoa, että GoPro tai SJ-kamera on myös tulossa pukinkonttiin…

Taitettavan kuvauskahvan avulla kuvaajan käsi ei näy videolla ja sillä saa kuvaan paljon laajemman kulman. Katso tuotteen tiedot ja tilaa! Hinta vain 34,95€
Taitettavan kuvauskahvan avulla kuvaajan käsi ei näy videolla ja sillä saa kuvaan paljon laajemman kulman. Katso tuotteen tiedot ja tilaa! Hinta vain 34,95€

 

 

Sija 3: pirteän näköinen ja värinen sateenvarjo (katso verkkokaupasta auringonkukka 12,95€ ja poutasää 8,95€)

Sateenvarjo B 2015
Sää on pukeutumis ja mieliala-asia. Kyllä auringonkin saa paistamaan, kun oikein pistää silmät kiinni ja antaa mielikuvituksen hoitaa homma. Anna tämä sateenvarjo lahjaksi ystävällesi, kenelle toivot vain poutasäätä :). Hinta vain 8,95€ (Huom. vain muutama kappale jäljellä!). Tilaa tästä!
Musta sateenvarjo on entistä synkempi, kun sää on jo valmiiksi kurja. Piristä itseäsi ja kanssaihmisiä auringonkukkasontsalla! Tarjouksessa vain 12,95€ (norm. 16,95€)
Musta sateenvarjo on entistä synkempi, kun sää on jo valmiiksi kurja. Piristä itseäsi ja kanssaihmisiä auringonkukkasontsalla! Tarjouksessa vain 12,95€ (norm. 16,95€). Katso tuotteen tiedot ja tilaa tästä.

 

 

Sija 4: Kosketusnäyttöhanskat – 8,95€ (katso tuotteen tiedot)

– Lahja sille, kenen toivoisit tekstaavan sinulle niin, ettei sormet palellu 🙂

Hanskat, millä voi tekstailla ja käyttää tablettia / älypuhelinta ilman, että sormet jäätyvät. Hinta vain 8,95€
Hanskat, millä voi tekstailla ja käyttää tablettia / älypuhelinta ilman, että sormet jäätyvät. Hinta vain 8,95€. Katso tuotteen tiedot ja tilaa.

 

 

Sija 5: Radio-ohjattava helikopteri – 36,95€ (katso tuotteen tiedot)

Kestosuosikki RC-helikopteri. Tämä "hyrrä" lentää vakaasti ja levittää joululahjapaperit ympäriinsä ilmavirtansa puolesta. Niin juniorille, kuin isännälle ja emännällekin iloksi. Toimii lehtipuhaltimena syksyllä ;). Tarjoushinta 36,95€ (norm. 39,95€). Tilaa tästä.
Kestosuosikki RC-helikopteri. Tämä ”hyrrä” lentää vakaasti ja levittää joululahjapaperit ympäriinsä ilmavirtansa puolesta. Niin juniorille, kuin isännälle ja emännällekin iloksi. Toimii lehtipuhaltimena syksyllä ;). Tarjoushinta 36,95€ (norm. 39,95€). Tilaa tästä.

 

 

Sija 6: Meikkisivellinsetti – 27,95€ (katso tuotteen tiedot verkkokaupasta)

– Minä en näistä mitään ymmärrä, mutta hyviä arvosteluja on sen verran paljon, että pakko uskoa 🙂

24 siveltimen setti näppärällä kantolaukulla. Arvostelut puhukoon puolestaan. Itse en ole tuotetta testannut :). Katso tuotteen tiedot tästä.
24 siveltimen setti näppärällä kantolaukulla. Arvostelut puhukoon puolestaan. Itse en ole tuotetta testannut :). Katso tuotteen tiedot tästä. Hinta 27,95€

 

 

Sija 7: Tietokoneen kotelo – 59,95€ (katso tuotteen tiedot verkkokaupasta)

– Joulu on rakentamisen aikaa, eiku…

Läpinäkyvä tietokonekotelo tietsikkarakentelijoille. Tyyliä ja vaikkapa jouluvaloja työpöydälle. Hinta vain 59,95€. Katso tarkemmat tiedot ja tilaa!
Läpinäkyvä tietokonekotelo tietsikkarakentelijoille. Tyyliä ja vaikkapa jouluvaloja työpöydälle. Hinta vain 59,95€. Katso tarkemmat tiedot ja tilaa!

Ville Majanen

 

Tilaa ennen sunnuntaita 20.12. klo 20.00.

Katso koko Suomi-varaston valikoima tästä ja tilaa ennen sunnuntaita 20.12. klo 20.00. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksille!

 

Hauskaa pikkujouluviikonloppua

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]