Tämänviikkoisessa e-villen blogipostauksessa annamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tulevaan tuotetestiin. Vaihtoehtoina ovat Android -puhelin, Liikennekamera, Endoskooppi, Radio-ohjattava Spy-tankki ja Android -tabletti.

Alempana esittelemme kyseiset viisi tuotetta lyhyesti ja pääset tutustumaan paremmin itse tuotteisiin linkkien kautta. Kirjoituksen lopussa saat äänestää suosikkiasi tuotetestiin ja saat mahdollisuuden voittaa yllätyspalkinnon!

Hyvä ja kohtuuhintainen Android -kännykkä

Diel ST puhelimessa on kovat ominaisuudet.

Diel ST Android -puhelimessa on 5.7” kokoinen näyttö. Iso näyttö tuo käytettävyyteen suurta lisäpotkua, sillä videot ja pelit näyttävät upeilta isolta ruudulta. Diel ST pitää sisällään 1.3 Ghz neliydinprosessorin 1Gt muistilla. Näytön resoluutio ei myöskään jää liian huonoksi 1280×720 tarkkuudella.

Android 4.2. käyttöjärjestelmän ansiosta pääsee käsiksi Google Play kaupan miljooniin sovelluksiin. Nopean prosessorin ansiosta puhelin suoriutuu vaativimmastikin suorituksista. Puhelimessa on kaiken tämän lisäksi kaksi SIM-korttipaikkaa, joten voit käyttää kahta liittymää samanaikaisesti esim. työ ja henkilökohtainen liittymä kulkee aina mukanasi. Huippu 13 megapikselin kameralla otat talteen tarkkoja videoita ja kuvia.

Diel ST Android -puhelinta on saatavilla kolmella eri värillä pinkki, valkoinen ja musta.

Diel ST 5.7″ Dual-SIM -puhelin 174,95€

Muut Android puhelimet.

Liikennekamera autoon

kojelautakamera
Liikennekameran avulla voit selvittää onnettomuudet.

Kojelautakamera on erinomainen apuväline onnettomuustilanteen selvittämiseen ja myös loistava ratkaisu hillitsemään juuri ajokortin saaneen kuskin ”kaahaushaluja”. Videolta voi jälkeenpäin tarkistaa esimerkiksi auton rekisterinumeron ja mahdollisia syitä onnettomuuden tapahtumiseen. Liikennekamerat ovat nousseet erittäin suosituksi esimerkiksi Venäjällä.

Liikennekamera asennetaan auton tuulilasiin tukevalla imukuppitelineellä. Virtansa kamera saa suoraan auton tupakansytyttimestä. Älykäs liikennekamera tallentaa automaattisesti vanhan materiaalin päälle, joten sinun ei tarvitse erikseen poistaa kuvamateriaalia jos laite menee täyteen.

Näytöllinen kojelautakamera 39,95€

Muut liikennekamerat.

Halpa tähystyskamera remontteihin

USB endoskooppi
USB endoskooppi, eli tutummin tähystyskamera soveltuu moniin kodin remontteihin

USB-endoskooppi, eli tutummin tähystyskamera on monelle tuttu vain toimintaelokuvista. Valolla varustettu tähystyskamera on erinomainen työkalu monenlaiseen remonttiin niin talossa kuin esimerkiksi autossa. Taipuisa varsi auttaa pääsemään käsiksi ahtaisiin tiloihin ja valo auttaa näkemään huonostikin valaistussa tilassa.

Helppokäyttöinen tähystyskamera 35,95€

Muut e-villen työkalut

iPhone tankki – RC ”panssarivaunu” vailla vertaa

RC tankki
Tankki on täysin ohjattavissa langattoman verkon välityksellä iPhonella tai iPadilla. Verratonta huvia!

Tämä tankki ei syökse tulta tai tykinkuulia ja ulkomuodoltaan ja ominaisuuksiltaan tankki muistuttaakin enemmän avaruusluotainta. Kameralla varustettu iPhone tankki on ohjattavissa iPhonella tai iPadilla suoraan live-kamerakuvan avulla.

iPhone / iPad ohjattava kameratankki 80,95€

Muut e-villen radio-ohjattavat

Tehokas Android Tablet kohtuuhintaan

Onda V971
Onda V971 edustaa tablettien hyvää keskikastia: Tehoja ja ominaisuuksia on huomattavasti perustablettia enemmän, mutta hinta on silti kohtuullinen

Onda V971 on 9.7″ kokoinen ja hintaisekseen tehokas Android Tablet. Laitteen akkukesto, tuplaydinprosessori ja 16 gigan tallennustila sekä hyvät liitäntämahdollisuudet nostavat laitteen karvalakkimallien yläpuolelle.

Onda V971 Android tablet 9.7″ 173,95€

Muut e-villen Android -tabletit

Äänestä suosikkiasi!

Mistä tuotteesta sinä haluaisit tietää lisää? Minkä tuotteen arvostelun haluaisit lukea blogissamme? Äänestä alempaa suosikkiasi. Perustele lisäksi kommenteissa vastauksesi ja halutessasi voit ehdottaa myös muita tuotteita testaukseen. Tarjoamme parhaalle perustelulle yllätyspalkinnon!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Jarkko & Tuomo ([email protected])

[poll id=”4″]

Muut kirjoittajan artikkelit: