Verkkokauppa e-ville.com on yhteensä n. 30 henkilöä työllistävä elektroniikkaa, kuten kännyköitä, pelituotteita ja autotuotteita myyvä yritys. Ville Majanen perusti e-villen vuonna 2006 ollessaan vaihto-opiskelijana Hongkongissa (lue 10v. juhla-blogi).

Reilun 10 vuoden aikana liiketoiminta on kehittynyt ja laajentunut paitsi tuotteiden, myös toimipisteiden osalta. E-villen ”pääkonttori” onkin nykyisin Hongkongin sijasta tehtaiden naapurissa, Kiinan Shenzhenissä. Tässä Kiinan piilaaksoksikin tituleeratussa kaupungissa 8 suomalaisen tuotepäällikön joukko testaa tehtaiden valmistamia uutuustuotteita, valvoo tuotannon laatua, sekä myös suunnittelee ja valmistuttaa e-villelle uusia tuotteita.

Tuotepäälliköiden apuna on kiinalaisten sourcing-työtekijöiden ja laatuinsinöörien tiimi, sekä suomalainen markkinointiosasto. Varastolla ja logistiikan parissa työskentelee lisäksi joukko kollegoitamme. Kiinan toimipisteiden lisäksi e-villellä on varasto-, takuuhuolto ja kauppa lähellä asiakkaita Mäntsälässä, etelä-Suomessa. Mäntsälässä työskentelee 5  vakituista työntekijää. Vilkaise tästä, mitä tuotteita Suomi-varastolla myydään ja lue pari aikaisempaa blogikirjoitusta e-villen Suomen toiminnoista:

Mitä e-villen Suomi-varastolla tapahtuu?
e-ville.com ja Matkahuolto yhteistyöhön Suomessa!
20 kuvaa matkalta Shenzhenistä, Kiinasta Mäntsälään!
e-ville.com avasi varaston ja palvelupisteen Mäntsälään – Toimitusaika 1-3 vrk!

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected]. Uusista avoimista työpaikoista ilmoitetaan täällä blogissa http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/, sekä blogin uutiskirjeissä.

Sujuuko suomen kieli? Tykkäätkö auttaa ihmisiä ja ratkaista pulmia?

Olemme aina kiinnostuneita energisistä ja seikkailunhaluisista uusista vahvistuksista, mutta nyt olisimme erityisen kiinnostuneita löytämään 1-2 uutta kollegaa asiakkuuspäällikkö- ja asiakaspalvelutiimiimme. Työpaikkana olisi e-villen vuonna 2017 perustama Bangkokin yksikkö.

Bangkokin toimistolla on jo tuotepäällikkö- ja markkinointimiesten Antin ja Ollin lisäksi asiakaspalvelussa Jukka, Marko, Otto sekä Ruotsin liiketoiminnasta vastaava Johan. E-villen myynnin kasvaessa vuosi vuodelta, lisäapuja tarvittaisiin asiakaspalvelutyössä, asiakkaiden sähköposteihin, sekä puheluihin vastaamisessa. Useimmat kysymykset koskevat tilausten toimitusaikoja, tuotteiden ominaisuuksia, käyttöä tai takuuta.

Lue Tamperelainen-lehden haastattelu Markon työstä Bangkokissa

IMG-20171122-WA0029

Työtehtävät vaihtelevat ja ura voi olla monipuolinen

Kiireisimpien kyselyiden jälkeen asiakaspalvelutiimiläiset tekevät myöskin markkinointi- ja myyntityötä ”omille asiakkailleen”, sekä avustavat tuotepäälliköitä tuotekuvausten ja käyttöohjeiden teossa. Kiinnostuksesta ja taidoista riippuen ”aspalaiset” pääsevät tekemään myöskin kuvan- tai videonkäsittelytöitä markkinointitiimin apuna, sekä projekteja tech- tai B2B-tiimien kanssa.

Asiakaspalveluharjoittelun tai -työkokemuksen jälkeen vakituisia työtehtäviä voi löytyä myöskin näistä tiimeistä. Suurin osa e-villen nykyisistä työntekijöistä, kuten tuotejohtaja, moni tuotepäälliköistä, B2B-myyntijohtaja, sekä markkinointijohtaja ovat aloittaneet asiakaspalvelutiimistä ja päässeet sitä kautta sisään firman tekemisiin ja asiakkaidemme kulttuuriin ja vaatimuksiin. Lue aikaisempien harjoittelijoiden tai työntekijöiden esittelyjä:

My Day – Asiakaspalvelun Annin työpäivä
Entisen harjoittelijan jäähyväiset
Asiakaspalvelu kiittää ja kumartaa – From China with love
Lisää työntekijöiden esittelykirjoituksia…

Jarno, Henry ja Jukka vanhalla toimistolla Shenzhenissä. 🙂

Elektroniikkahärvelien korjaus tuttua? Uusi teknologia lähellä sydäntä?

Kunnia-asiamme on, että asiakkaat saavat nopeaa, ystävällistä ja reilua palvelua. Parhaimmillaan kokemus jopa yllättää asiakkaan positiivisesti. Tyylinä on koitettu pitää rentoa fiilistä ja tuttavallista kirjoitustapaa. Luottamusta ei saa kuitenkaan syödä silmiinpistävät yhdyssana- ym. kirjoitusvirheet. Tuotteidemme ollessa pääsääntöisesti uusimpia elektroniikkahärveleitä, asiakaspalvelijoiden tulee olla ajan hermolla viimeisimmistä teknologioista ja laitteista. Asiakkaalle on turhauttavaa, mikäli häntä pyydetään lähettämään laite huoltoomme Mäntsälään samalla, kun laitteen olisi voinut saada pelittämään itse jollain helpolla pikkufiksillä.

Työssä pärjäämisessä auttaa, mikäli on aikaisempaa kokemusta esim. WordPress-blogin ylläpidosta, Mailchimpistä tai on kokeillut joskus ohjelmointia. Minimissään tulee olla etevä netin-, tietokoneen- ja somen käyttäjä.

Olli korjaamassa tuotetta Mäntsälän huoltopisteellä.
E-ville on kansainvälinen työpaikka, sopiva sekoitus aasialaisia ja suomalaisia tiimiläisiä. Kuva e-villen pikkujouluristeilyltä Hongkongista.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus!

Koulutustaustasi voi olla esim. tradenomi, datanomi tai sähköasentaja, mutta se ei ole välttämätöntä. Mikäli haet vakituista työpaikkaa, Thaimaan viisumisäännöistä johtuen sinulla tulisi olla vähintään 22 vuoden ikä. Otamme huomioon kuitenkin myös harjoitteluhakemukset alle 22-vuotiailta (vähintään 5kk opintoihin liittyvä harjoittelu).

Eduksi luetaan, mikäli harjoittelun päätteeksi on mahdollista jäädä pidemmäksi ajaksi työsuhteeseen. Ruotsin kielen taidosta ja aikaisemmasta asiakaspalvelu-, kuvankäsittely-, sekä ulkomaankokemuksesta plussaa.

Harjoittelusta maksetaan pientä palkkaa. Kustannamme ja järjestämme Thaimaahan vaadittavat työviisumit, sekä autamme kaikissa käytännön järjestelyissä, kuten asunnon etsimisessä. Oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta ja seikkailunhalua tulee kuitenkin löytyä omastakin takaa, ettei laukkuja tarvitse pakata maitojunaan heti alkutekijöissään.

—–

Ikävä kyllä, hakuaika on päättynyt.

Hakuaika päättynyt, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected] . Esittele itsesi ja kerro miten voisit auttaa e-villeä ja meidän tiimiä! Kuulemme sinusta tosi mielellämme! 🙂